Kuva: Fotolia

Ranskanperunoista valmistuu helposti rasvainen herkku, joka sopii viikonloppuun

26.10.2015 09:45 - Reija Saarinen

Rasvainen ja helppo ruoka toimii ainakin viikonlopun herkkuna, sillä liian usein tätä ei kannata nautiskella.

Jokainen tietää, että viikonloppuna ruokatavat saattavat toisiaan kokea pienen takaiskun. Tuolloin salaatit ja muuta terveelliset ruoat saatetaan korvata rasvaisilla herkuilla, ainakin jos takana on juhlantäyteinen ilta.

Eräs nopea ja helppo viikonloppuherkku syntyy maukkaista ranskalaisista. Ohjeen mukaan ainoat asiat mitä tarvitaan, ovat ranskalaiset, ketsuppi tai jokin muu tomaattipohjainen kastike sekä juusto.

Aloita lämmittämällä pelkkiä ranskalaisia 200 asteessa noin vartin ajan. Heitä sen jälkeen ranskalaisten päälle ketsuppi ja juustoviipaleet ja laita uuniin vielä toiseksi vartiksi. Sen jälkeen ota herkku uunista ja nauti.

Video-ohjeen voit katsoa alta.


Lue myös: Herkkuresepti sekoitti internetin - katso ohjeet kolmen raaka-aineen kakkuun

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat