Kahden raaka-aineen letut sopivat laihduttajalle - katso helppo resepti
Nykyään muodissa ovat mahdollisimman helpot ja minimalistiset reseptit, kuten kahden raaka-aineen suklaamousse. Nyt on kuitenkin tullut uusi trendi, joka on muun muassa laihduttajien mieleinen. Nämä erikoiset letut pitävät sisällään vain kivennäisvettä ja jauhoja, ja siitä syystä sopivat muun muassa vegaaneille.
Kahden raaka-aineen letut
2,5 dl jauhoja
1 tölkki (3,3dl) kivennäisvettä
Mittaa jauhot keskikokoiseen taikinakulhoon. Kaada kivennäisvettä hiljalleen, reippaasti sekoittaen. Sekoita, kunnes taikina on tasainen, eikä siellä ole jauhopaakkuja. Anna tekeytyä noin viisi minuuttia.
Kuumenna pannu keskitasolle ja lisää siihen voita. Kaada taikinaa voidellulle pannulle ja paista noin kaksi tai kolme minuuttia, kunnes letun reunat alkavat kääntyä ylöspäin. Tästä tiedät, että lettu on valmis käännettäväksi. Paista toista puolta vielä noin minuutti, tai kunnes se on kauniin rusehtava.
Tarjoile mieleisten täytteiden kanssa: voit tarjoilla letut esimerkiksi hedelmien, suklaan tai suolaisten täytteiden kera.
Olemme listanneet myös kuusi herkullista kahden raaka-aineen reseptiä, jotka voit lukea täältä.
Lue myös: Erikoiset keinot, joilla saat mitättömänkin aterian maistumaan entistä herkullisemmalta
Lähde: Daily Mail