Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Tutkimus: Veronmaksu koetaan kansalaisvelvollisuutena - käyttökohteet aiheuttavat kritiikkiä
Ensi vuosi räjäyttää pankin arkivapaiden osalta - näin monta arkivapaapäivää vuoteen mahtuu
Nämä ovat suomalaisten luotetuimmat yritykset - ja nämä vähiten luotetut
Kim Kardashian asteli punaiselle matolle yllään asuste, jota myös prinsessa Diana käytti aikoinaan
Kahviammattilaiset valitsivat vuoden parhaat kahvilat - myös kahvila Kuusamosta ylsi listalle
Näytä lisää