Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Missä suomalaiset kolaroivat eniten? Vakuutusyhtiön mukaan yksi paikka nousee ylitse muiden
Arvostelu: Klaus Härön uutuuselokuva asettaa elokuvavuoden riman heti korkealle
HS: Jo toinen Fat Lizard -ravintola hakeutui konkurssiin ja sulki ovensa
One Morning Left lopettaa: 'Muut jäsenet eivät olisi koskaan liittyneet yhtyeeseen, jos olisivat tienneet'
Sopimusrikkomus UMK:ssa - One Morning Left joutuu jättämään kilpailun
Näytä lisää