Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Oliiviöljy ja sormisuola tekevät lantturanskiksista vastustamattomia.
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Poikkeuksellisesti käyttäytynyt karhu lopetettiin Kontiolahdella
Yli 128 000 ihmistä on käynyt katsomassa paavi Franciscuksen ruumista - hautajaiset järjestetään huomenna
Stubb valtiovierailuille Tansaniaan ja Keniaan
Suomen junioreille cheerleadingin MM-kultaa: "Finaalisuoritus oli aivan upea"
Gasellit jää parin vuoden keikkatauolle: "Ajateltiin mennä tänä kesänä erityisen lujaa"
Näytä lisää