Perjantairesepti: Viikonloppuaamun herkku - banaani-hunajapannukakut
Banaani-hunajapannukakut
noin 25 pientä pannukakkua tai 15 suurempaa
3 munaa
3 rkl juoksevaa hunajaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
0,5 tl suolaa
2,5 dl kevytmaitoa
2 dl kermaviiliä
50 g voita sulatettuna
1 banaani
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maitoa ja jauhoja taikinaan vuorotellen. Valuta hunaja mukaan ja sekoita.
3. Muussaa banaani ja sekoita se taikinaan. Lisää sulatettu voi ja kermaviili. Sekoita pannaritaikina tasaiseksi.
4. Anna taikinan turvota noin 20 minuuttia ennen paistamista. Paista pannukakut esimerkiksi blini- tai lettupannulla voin kanssa. Nauti kakut banaaniviipaleiden ja vaahterasiirapin kanssa. Jos haluat herkutella, vispaa kermaa kylkeen.
Kilpailut
Uusimmat
Suomalainen makeisyritys valittiin maailman parhaaksi lakritsin valmistajaksi
Yksi maa jättäytyy pois Euroviisuista: "Päätös ei ollut helppo"
Heliövaara ja Patten etenivät uransa ensimmäistä kertaa neljän parhaan parin joukkoon Australian avoimissa
Norjalaiselta mediakonserni irtisanoo 13 prosenttia työvoimastaan
Roihuvuoren kirsikkapuiston puut kokivat kovan kolauksen hoitovirheen vuoksi: "Tämä on todella surullinen uutinen"
Näytä lisää