Ruokaisa kana-juusto-pastasalaatti on helppo ruoka rentoon juhlaan
Katan kana-juusto-pastasalaatti
300 g värikästä fusillipastaa
300 g maustamattomia kanasuikaleita
300 g Valio Arkijuustoa
1 prk Crème Bonjour Valkosipuli & Yrtit Cuisinea
1 nippu rucolaa
1 rs kirsikkatomaatteja
Mausteet:
broilerimaustetta
grillausmaustetta
mustapippuria
oliiviöljyä
sitruunapippuria
balsamicokastiketta
1. Keitä fusilli ohjeen mukaan. Valuta pasta kylmässä vedessä hyvin ja sekoita joukkoon oliiviöljyä. Anna jäähtyä.
2. Sekoita jäähtyneen pastan joukkoon Crème Bonjour Cuisine ja sitruunapippuri. Voit laittaa pastan maustumaan jääkaappiin siksi aikaa kun paistat kanasuikaleet.
3. Paista kanasuikaleet kypsiksi. Mausta mustapippurilla, broilerimausteella ja grillausmausteella. Anna jäähtyä.
4. Pilko juusto pieniksi kuutioiksi, puolita kirsikkatomaatit. Tarvittaessa voit pienentää kanasuikaleita hieman pienemmiksi.
5. Kokoa salaatti suureen tarjoilukulhoon. Sekoita pastan joukkoon kanasuikaleet, juustokuutiot, tomaatit ja rucola.
6. Koristele salaatti rucolanlehdillä, kirsikkatomaateilla ja balsamicokastikkeella. Laita jääkaappiin maustumaan ja odottamaan tarjoilua.
"Kehitin tämän pastasalaatin tupaantuliaisiini ja siitä tuli menestys! Ruokaisan salaatin kylkeen tarjoilin itsetehtyä tsatsikia ja focacciaa. Vieraat hullaantuivat niin, että resepti oli pakko jakaa myös teidän kanssanne."
Katariina Näreaho, Voicen uutistoimittaja
Muut reseptit: