Sipsit, jotka eivät lihota - tee itse 10 minuutissa
Lehtikaalisipsit ovat helppo, nopea ja kevyt tapa korvata tavalliset sipsit. Niiden tekeminen on suunnattoman helppoa.
Lehtikaalisipsit
1. Revi lehtikaalista pieni palasia.
2. Levitä pellille.
3. Levitä palasten päälle oliiiviöljyä.
4. Mausta sitten mustapippurilla, suolalla ja halutessasi esimerkiksi wasabilla ja sesaminsiemenillä.
5. Pistä sipsit uuniin 10 minuutiksi 200 asteeseen. Tarkkaile, etteivät pala.
Lopputulos on maukas ja kevyt!
Uutisoimme aiemmin myös mikrossa tehtävistä, rasvattomista sipseistä. Reseptin noihin herkkuihin pääset katsomaan tästä.
Kilpailut
Uusimmat
Oletko huomannut? Yksi väri trendaa nyt Hollywood-tähtien juhlapukeutumisessa
Hammashoitaja katsoi luvatta useiden ihmisten terveystietoja
Kesäkukkien talvettaminen voi yhä olla mahdollista – näillä asiantuntijan vinkeillä onnistut
Etta avoimena riittämättömyyden tunteestaan: 'Puhun itselleni tosi ankarasti'
Seuraa Yhdysvaltain presidentinvaaleja Suomesta käsin - poimi talteen tärkeät hetket ja kellonajat
Näytä lisää