Sipsit, jotka eivät lihota - tee itse 10 minuutissa
Lehtikaalisipsit ovat helppo, nopea ja kevyt tapa korvata tavalliset sipsit. Niiden tekeminen on suunnattoman helppoa.
Lehtikaalisipsit
1. Revi lehtikaalista pieni palasia.
2. Levitä pellille.
3. Levitä palasten päälle oliiiviöljyä.
4. Mausta sitten mustapippurilla, suolalla ja halutessasi esimerkiksi wasabilla ja sesaminsiemenillä.
5. Pistä sipsit uuniin 10 minuutiksi 200 asteeseen. Tarkkaile, etteivät pala.
Lopputulos on maukas ja kevyt!
Uutisoimme aiemmin myös mikrossa tehtävistä, rasvattomista sipseistä. Reseptin noihin herkkuihin pääset katsomaan tästä.
Kilpailut
Uusimmat
Tuomaan Markkinat teki kävijäennätyksen - myydyin ruokatuote ei yllätä
Kansanedustaja Antti Kangas sai sairauslomaa uupumuksen vuoksi
Työttömien määrä kipuaa yhä korkeammalle - luku kasvanut vuodentakaisesta kymmenillätuhansilla
Suomen väkiluku jatkoi kasvamistaan maahanmuuton ansiosta - syntyvyys edelleen matalaa
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Näytä lisää