Tomaatti: Jääkaappiin vai huoneenlämpöön? 17 tuoretuotetta ja niiden oikeat säilytyspaikat
Vaikka asia ei periaatteessa kuulosta hankalalta, niin silti kaikki eivät välttämättä tiedä tai muista, missä paikoissa kannattaisi kotona säilyttää omenat, sipulit tai appelsiinit.
Säilytyspaikkoja on käytännössä kolmenlaista: jääkaapin hylly, jääkaapin vihanneslokero tai huoneenlämpö.
Tässä parhaita säilytyspaikkoja joillekin tavallisille tuoretuotteille:
- Omenat: vihanneslokero
- Avokadot: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Mustikat: vihanneslokero
- Parsakaali: vihanneslokero
- Porkkanat: vihanneslokero
- Selleri: vihanneslokero
- Kurkku: jääkaapin hylly
- Valkosipuli: jääkaapin hylly tai huoneenlämpö
- Inkivääri: jääkaapin hylly
- Greippi: jääkaapin hylly
- Kaali: vihanneslokero
- Sitruunat: jääkaapin hylly
- Sipulit: vihanneslokero
- Appelsiinit: jääkaapin hylly
- Persilja: vihanneslokero
- Mansikat: vihanneslokero
- Tomaatti: huoneenlämpö
Lue myös: 5 ruoka-ainetta, jotka kestävät oikein säilömällä ikuisesti
Lähde: PopSugar
Kilpailut
Uusimmat
Etta avoimena riittämättömyyden tunteestaan: 'Puhun itselleni tosi ankarasti'
Seuraa Yhdysvaltain presidentinvaaleja Suomesta käsin - poimi talteen tärkeät hetket ja kellonajat
Tampereen Teatteri aloittaa koko henkilökuntaa koskevat muutosneuvottelut
Jasper Pääkkönen aloittaa uutuusohjelman juontajana
Tässä ovat tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokkaat
Näytä lisää