Vihreän teen ystävät huomio: Valmistathan juomasi oikealla tavalla?
Moni valittaa, ettei vihreä tee maistu. Jos tee maistuu kitkerältä tai kalalta, on syy selkeä.
- Teetä ei saa hauduttaa liian pitkään. Veden on myös oltava noin 80 asteista. Moni tekee sen virheen, että kaataa teen hautumaan heti keittämisen jälkeen, Thé Huoneen Ida Haverinen selventää.
Kun teevesi on kiehunut, sen kannattaa antaa seistä ja jäähtyä noin viiden minuutin ajan. Näin tee maistuu hautumisen jälkeen hyvälle.
Thé Huone mukana Viini, Ruoka & Hyvä elämä -messuilla, Helsingin Messukeskuksessa 25.-27.10.
Kilpailut
Uusimmat
3 joulukukkaa, jotka selviävät lähes ilman hoitoa
Nicole Kidman toi onnistuneesti ikonisen pankkimaailmasta tutun kuosin pukuunsa
Ahdistavatko lähestyvät pyhät? Asiantuntija kertoo, mitä kannattaa ja mitä ainakaan ei kannata tehdä
5 kirjavinkkiä viime hetken pukinkonttiin tai lomaluettavaksi
Kasmir avoimena isyydestä: 'Elämässäni on kaksi asiaa, jotka ovat tärkeämpiä kuin mikään muu'
Näytä lisää