Vihreän teen ystävät huomio: Valmistathan juomasi oikealla tavalla?
Moni valittaa, ettei vihreä tee maistu. Jos tee maistuu kitkerältä tai kalalta, on syy selkeä.
- Teetä ei saa hauduttaa liian pitkään. Veden on myös oltava noin 80 asteista. Moni tekee sen virheen, että kaataa teen hautumaan heti keittämisen jälkeen, Thé Huoneen Ida Haverinen selventää.
Kun teevesi on kiehunut, sen kannattaa antaa seistä ja jäähtyä noin viiden minuutin ajan. Näin tee maistuu hautumisen jälkeen hyvälle.
Thé Huone mukana Viini, Ruoka & Hyvä elämä -messuilla, Helsingin Messukeskuksessa 25.-27.10.
Kilpailut
Uusimmat
Katy Perry voitti oikeuden käyttää nimeään Australiassa
Jari-myrsky aiheutti vahinkoa ympäri maata: "Lumimyrskyjen harvinaisemmasta päästä"
Tony Kakon luotsaaman Himmelkraftin ensisinkku julki: "Nauti Uraniumista"
Poliisi lisää läsnäoloa kouluissa - luvassa virtuaalioppitunteja
Suuri joukko lapsia suuntasi tänään työpaikoille - tarkoituksena opettaa, miten yhteiskunta toimii
Näytä lisää