Kuva: Shutterstock

Maailman seksikkäimmät kaupungit listattiin - mukana myös Suomea lähellä oleva kohde

28.10.2019 21:15 - Iiro Myllymäki

Tutkimuksen mukaan Kööpenhamina on Pohjoismaiden seksikkäin kaupunki.

Mikä tekee kaupungista seksikkään? Big 7 Travel -sivusto on teettänyt tutkimuksen maailman seksikkäimmistä kaupungeista, ja tutkimuksessa on ollut muutamia kriteerejä kaupungin seksikkyydelle.

Tutkimuksessa selvitettiin, missä kaupungeissa ihmiset harrastavat eniten seksiä. Tutkimuksessa selvitettiin myös, missä maissa tehdään eniten seksuaalisia internet-hakuja ja mitkä kansallisuudet mielletään seksikkäimmiksi. Tutkimustulokseen vaikuttivat myös, mitä kaupunkeja pidetään parhaina sinkuille ja missä kaupungeissa on eniten romanttisia ravintoloita ja treffikohteita. Lisäksi Big 7 Travel oli kysynyt lukijoiltaan mielipidettä seksikkäimmistä kaupungeista.

Kun kaikki tämä tieto koottiin yhteen, ykkössijalle selvitti tiensä Yhdysvaltojen Miami. Miamista erityisen seksikkään kohteen tekee sen eloisa yöelämä ja biletyskulttuuri. Romanttisten kohteiden klassikko Pariisi tuli toiselle sijalle. Kolmanneksi sijoittui Yhdysvaltojen Coloradossa sijaitseva Denver, joka on tutkimuksen mukaan Yhdysvaltojen seksuaalisesti aktiivisin kaupunki.

Miami (kuva: Shutterstock)

Pariisi (kuva: Shutterstock)

Denver (kuva: Shutterstock)

Neljänneltä sijalta löytyvä kaupunki on listauksen läheisin kaupunki suomalaisille. Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina on päässyt listalle, koska Big 7 Travel -sivun lukijat olivat äänestäneet tanskalaiset maailman toiseksi seksikkäimmäksi kansakunnaksi ja Tanskassa ostetaan eniten seksileluja ihmistä kohden.

Kööpenhamina (kuva: Shutterstock)

Voit katsoa listauksen kärkikymmenikön alta.

1. Miami, Yhdysvallat
2. Pariisi, Ranska
3. Denver, Yhdysvallat
4. Kööpenhamina, Tanska
5. Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
6. Zürich, Sveitsi
7. Cap d'Agde, Ranska
8. Dublin, Irlanti
9. Liverpool, Iso-Britannia
10. Los Angeles, Yhdysvallat

Lue myös: Maailman kauneimmat paikat eri maanosista listattiin - suomalaistenkin suosimat kohteet mukana

Lue myös: Instagram-kuvissa olikin illuusio - turistit pettyivät karuun todellisuuteen Balilla, katso!

Lähteet: Metro.co.uk, Big 7 Travel

Kilpailut

Uusimmat