Bloggaaja jakoi kivuliaan kuvan akryylikynsien poiston jälkeen - "Kynteni olivat paperinohuet"

04.04.2018 22:15 - Katariina Auvinen

Amelia Perrinin mukaan ihmisten kannattaa pitää taukoa aina välillä tekokynsistä.

Kauneusbloggaaja Amelia Perrin, jakoi herättelevän kuvan siitä, miltä akryylikynsien poistaminen itse voi saada aikaan. Monia houkuttelee akryyli- tai geelikynsien helppous, mutta niiden poistaminen onkin toinen juttu. Poistattaminen kannattaa tehdä ammattilaisella, koska itse voi vahingoittaa omaa kynttä vakavasti, kuten Perrin sai kokea. 

Hän halusi myös herätellä ihmisiä sen suhteen, mitä pitkäaikainen akryyli- tai geelikynsien käyttö voi tehdä omille kynsille. 

Perrin kertoo Women´s Health -julkaisulle, että hän on pitänyt akryylikynsiä koko ajan kuuden vuoden ajan. Nyt hän ei jaksanut mennä poistattamaan kynsiä ammattilaisella, joten hän päätti tehdä sen itse. 

Naisen kynnet kärsivät prosessissa kuitenkin massiiviset vahingot. Perri kertoo, että hänen kyntensä ovat niin hauraat ja arat, että hän ei voinut käydä kunnolla edes suihkussa. 

"Hiuksissani on varmasti vielä shampoota, koska en voinut kunnolla pestä niitä arkojen sormieni vuoksi." 

Nainen jakoi päivityksen Twitterissä viiden päivän jälkeen, jolloin kynnet näyttivät jo paljon paremmilta. Perrin oli ottanut biotiinilisää, joka vahvistaa kynsiä. Vaikka kynnet näyttävät ulkoisesti jo paljon paremmilta, hänellä on vielä kipuja. 

Eräät Twitter-käyttäjät kertovat, että syy on pelkästään naisessa itsessään, kun hän ei käynyt poistattamassa akryylikynsiään ammattilaisella. Perrin kertoo, että kuuden vuoden jatkuva akryylikynsien käyttö on kuitenkin vahingoittanut hänen kynsiään. 

"Olen käynyt poistattamassa kynteni myös ammattilaisella ja sen jälkeenkin kynteni olivat paperinohuet, joten kuuden vuoden jatkuva käyttö todellakin vahingoittaa kynsiä." 

Lue myös: Reality-kaunotar raivostui hänen kynsiään haukkuneelle - uhkasi jopa oikeustoimilla

Lähde: Women´s Health 

Kilpailut

Uusimmat