Kuva: AOP

Heippa Louis Vuittonin Neverfull! 5 laukkua, joita muotiväki himoitsee nyt

08.08.2019 18:15 - Henna Koste

Tämän kauden it-laukut, olkaa hyvät!

Luksuslaukut herättävät tunteita. Sen huomasimme myös tällä viikolla, kun muotibloggaaja Metti Forssellin laukkuhankinta ylitti uutiskynnyksen. Forssell hankki itselleen Ranskasta Hermèsin Birkin-mallin, joka on todellinen klassikko. Hintaa kyseisellä mallilla on yli 10 000 euroa. 

Monista käsilaukuista on muodostunut vuorollaan klassikoita, sekä statussymboleita. Who What Wear listasi tämän hetken kuumimmat it-laukut. 

Bottega Veneta, Pouch

Tämä kainaloon sujahtava clutch on sisariaan reippaasti isomman kokoinen. Muun muassa malli ja tyylikonkari Rosie Huntington-Whiteley on ottanut laukun omakseen ja saanut monet muutkin ihastumaan siihen. Pienemmästä koosta saa pulittaa 980 euroa. 

 JACQUEMUS, Le Chiquito

Tätä laukkua ei voi kiittää tilavuudesta, mutta onhan se söpö kuin mikä! Minilaukku on ollut tuttu näky viime aikoina Instagramin tyylivaikuttajilla. Hintaa veskalla on 385 euroa. Tästä mallista on tehty myös kaulakoruversio, ja voit arvata, että sinne ei mahdu edes huulipuna!

Chloé, C

Chloélla todellakin tiedetään, mitä tehdään. Muotimerkki on vastannut viime vuodet trendikkäimmistä laukkumalleista, eikä tähän ole tullut muutosta. Tällä kertaa viime vuosien pikkuisiin ja pyöreälinjaisiin laukkuihin verraten klassinen C-malli on nyt isosti in. Pienimmän mallin hinta on 890 euroa. 

Fendi, Baguette

Sinkkuelämää-sarjassakin nähty ikoninen Fendin Baguette on taas kovassa huudossa. Laukusta on lukuisia versioita minimalistisesta supervilliin. Hintaa it-laukulla on reilu 2000 euroa. 

(kuva: AOP)

Louis Vuitton, New Wave Bag

Louis Vuittonin laukut ovat tuttuja monelle muotifanille. Nyt kurvikas New Wave -laukku on sulattanut trenditietoisten sydämet. Muun muassa Chloë Grace Moretz (kuvassa) ja Elle Fanning ovat hurahtaneet kyseiseen malliin, josta löytyy useita vaihtoehtoja. Laukun hinta on noin 1760 euroa. 

(kuva: AOP)

Lähde: Who What Wear

Lue myös: Pikkuruinen toppi on hellekesän hittivaate - katso laulajakaunottaren rohkea tyylinäyte

Lue myös: Victoria Beckham ja herttuatar Meghan samanlaisissa mekoissa - kaksi täysin erilaista tyyliä, katso!

Lue myös: Maailman ikonisimmat käsilaukut listattiin - katso 10 ajatonta klassikkoa

Kilpailut

Uusimmat