Kuva: AOP

Kaksi erilaista, mutta näyttävää asuvaihtoehtoa syksyyn - kumpi on sinun valintasi?

08.09.2024 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tänä syksynä muodissa ovat sekä minihameet että suorat housut.

Muoti vaihtuu vuodenaikojen ja vuosien mukaan. Säännöllisin väliajoin saadaan uusia muotisuosikkeja, mutta mukana kulkevat myös ne ikisuosikit.

Tänä vuonna trendikkäitä ovat muun muassa viininpunainen väri, pantterikuosi sekä harmaa. Näiden lisäksi suuressa suosiossa ovat minihameet, suorat housut, jakut, liivit, näyttävät saappaat sekä rennot tennarit.

Tpri Spelling, 51, ja Paris Hilton, 43, ikuistettiin kuluneella viikolla kuviin asuissa, jotka molemmat ovat täydellisiä kuluvaan syksyyn. 

Lookeihin pääset tutustumaan paremmin alta.

(kuva: AOP)

Spellingin look on todellinen napakymppi. Samaa kuosia ja väriä oleva asukokonaisuus koostuu rennoista housuista sekä tyköistuvasta liivistä. Rouhean lookin kruunaavat muhkealla pohjalla varustetut saapikkaat.

Kokonaisuus on tyylikäs, rento ja samalla sopivan syksyinen. Tämä jos mikä on oiva asu esimerkiksi toimistoon, mutta toimii paremmin kuin hyvin myös illanvietossa.

(kuva: AOP)

Hiltonin asu sen sijaan huokuu rock-energiaa. Bändipaita, nahkainen vekkiminihame, nahkatakki sekä reiteen saakka ulottuvat saappaat luovat yhdessä näyttävän kokonaisuuden. Tässä lookissa on asennetta ja näyttävyyttä.

Hiltonin esittelemä tyyli on oiva valinta esimerkiksi illanviettoja ajatellen. Ja kun asun kengät vaihtaa esimerkiksi maihareiden ja yläosan neuleeseen, toimii tämä myös toimistossa.

Kumpi lookeista on sinun suosikkisi?

Lue myös: Värikkäät nahkahousut kruunaavat syystyylin - katso inspiroivat esimerkit

Lue myös: Suosittu suomalainen muotibrändi lopettaa: "Joskus lopettaminen on mahdollisuuksista suurin"

Lue myös: Oletko huomannut? Yllättävä väri on noussut suureen suosioon

Kilpailut

Uusimmat