Kuva: Joonas Cavén

Blockfestin pääesiintyjän epäillään olevan vaakalaudalla - järjestäjä kuitenkin vakuuttaa muuta

19.07.2024 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Esiintyjä on Euroopassa perunut useita keikkojaan.

Blockfestin pääesiintyjä Chief Keef on perunut hiljattain useita esiintymisiään Euroopassa. Tapahtumat ovat herättäneet sosiaalisessa mediassa paljon kommentointia siitä, aikooko artisti esiintyä myöskään elokuun puolivälissä järjestettävällä Blockfestilla. 

Blockfest-festivaali on omassa Instagram-julkaisussaan kertonut olevansa tietoinen tapahtumista muualla Euroopassa, mutta vakuuttaa, että siitä huolimatta Chief Keef on tuoreiden tietojen mukaan edelleen tulossa Suomeen. Julkaisussa kerrotaan, että festivaali pitää jatkuvasti yhteyttä artistiin edustajineen, eivätkä muihin peruutuksiin vaikuttaneet syyt tule näillä näkymin vaikuttamaan Suomen esiintymiseen. Festivaali kertoo kuitenkin tiedottavansa ihmisiä, mikäli tilanne kuitenkin muuttuisi.

"Keskustelemme jatkuvasti kiertueen järjestäjän sekä artistin ja hänen edustuksensa kanssa. Sieltä saamiemme tietojen mukaan Blockfest-keikkaa ei ole peruttu, eikä aiempien keikkojen perumisten syyt vaikuta artistin Suomeen saapumiseen", julkaisussa kerrotaan.

Julkaisun voit katsoa alta tai täältä.

Ylelle Blockfestin markkinointipäällikkö Jenna-Juulia Rekiö puolestaan on kommentoinut, että mikäli esiintyminen kuitenkin sattuisi peruuntumaan, pyrkii festivaali hoitaa paikalle jonkun yhtä suositun artistin paikkaamaan peruuntumista.

– Jos artisti peruu, pyrimme korvaamaan hänet vähintään samantasoisella artistilla, kuten olemme aikaisemminkin tehneet artistin peruuntuessa, Rekiö kommentoi Ylelle.

Lue myös: Flow Festival julkisti lisää esiintyjiä - lavalle nousee R&B:n supertähti

Lue myös: Ketjut, sarvet ja joukko nunnia? Katso Tuska-pukeutumisen parhaat ja persoonallisimmat palat

Kilpailut

Uusimmat