Kuva: Yle

Suosittu Elämäni biisi -ohjelma saa kaksi uutta tähtiartistia

26.08.2024 14:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Elämäni biisi -ohjelman uusi kausi alkaa 7. syyskuuta.

Suosittu Elämäni biisi -musiikkiviihdeohjelma palaa ruutuihin kuudennen tuotantokauden voimin 7. syyskuuta.

Tulevalla kaudella on mukana viisi aiemmilta kausilta tuttua tähtiartistia,  Arja Saijonmaa, Diandra, Jore Marjaranta, JP Leppäluoto ja Tero Vesterinen. Heidän lisäkseen ohjelma saa kaksi uutta vahvistusta, kun tiimiin liittyvät Suvi Teräsniska ja Lauri Mikkola

Teräsniska kertoo olevansa innoissaan uudesta aluevaltauksesta, jossa hän pääsee kehittämään omaa osaamistaan vielä entisestään. 

- Olen tulevasta pestistä todella innoissani. Lähtökohtaisesti olen urallani aina halunnut laulaa lauluja, jotka on ihmisille tärkeitä. Tämä mahdollisuus on itse asiassa oma pieni haave, joka nyt toteutuu. On mahtavaa päästä haastamaan itseä myös sellaisten laulujen esittäjänä, jotka eivät ole sitä ominta ydinmusiikkia, Teräsniska kertoo tiedotteessa. '

Mikkola tuli suurelle yleisölle tutuksi The Voice of Finlandin ensimmäiseltä tuotantokaudelta vuonna 2011.

- Tuntuu tosi hienolta päästä osaksi Elämäni Biisi -perhettä. On todella inspiroivaa olla mukana juuri tällä porukalla ja luoda yhdessä erityisiä hetkiä. Tässä ohjelmassa jokaisella kappaleella on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen merkitys kuulijalle ja parhaillaan se resonoi myös meissä esiintyjissä. Odotan innolla näitä kohtaamisia tältä kaudelta, hän kertoo.

Ohjelman juontaja toimii tuttuun tapaan Katja Ståhl

Ensimmäisen jakson vieraaksi saapuvat näyttelijät Antti Tuomas Heikkinen ja Ulla Tapaninen, psykoterapeutti Emilia Kujala sekä rap-duo JVG eli Jare Brandt ja VilleGalle.

Lue myös: Supersuosittu suomalaissarja saa jatkoa - keskiössä jälleen katoamismysteeri

Kilpailut

Uusimmat