Kuva: AOP

Oasis tekee paluun - uutinen sai somessa aikaan kuhinaa

27.08.2024 10:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yhtye ilmoitti asiasta Instagram-tilillään.

Rock-yhtye Oasis päätti tänään pitkään jatkuneet spekulaatiot paluustaan. Yhtye ilmoitti kotisivuillaan sekä Instagram-tilillään, että se palaa keikkalavoille vuonna 2025. 

Tietojen mukaan yhtye soittaa kaikkiaan 14 keikkaa ensi kesän aikana. Keikat järjestetään Cardiffissa, Manchesterissa, Lontoossa, Edinburgissa sekä Dublinissa. Liput keikoille tulevat myyntiin tämän viikon lauantaina. 

"Aseet ovat vaienneet. Tähdet ovat asettuneet. Suuri odotus on ohi. Tule katsomaan, tätä ei televisioida", yhtye kommentoi.

Yhtyeen Instagram-julkaisun alle on kertynyt hetkessä lukuisia kommentteja faneilta, jotka selvästi ovat innoissaan bändin yhteen paluusta. Julkaisu video on kerännyt reilut 500 000 tykkäystä alle puolessa tunnissa. Kommenttejakin on tullut reilusti yli 24 000. Julkaisun kommentteineen näet täältä

"Vihdoinkin."

"Tämä on historiallista."

"Tämä uutinen on uskomaton."

Yhtyeen julkaiseman keikkatrailerin pääset katsomaan alta.

Oasis perustettiin Manchesterissa vuonna 1991. 

Bändi hajosi vuonna 2009. Tuolloin Noel Galagher ilmoitti lähtevänsä yhtyeestä sisäisten ristiriitojen vuoksi. Myöhemmin samana vuonna laulaja Liam Gallagher kertoi, että yhtye on haudattu lopullisesti. 

Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Live Forever, Supersonic, Wonderwall sekä Don´t look back in anger.

Lue myös: Oasis-veljesten vuosien välirikko vaikuttaa jo tähtien lapsiin: "Kiellän heitä googlaamasta"

Lähde: Oasisinet.com

Kilpailut

Uusimmat