Kuva: AOP

Linkin Park palaa uuden laulajan voimin - kuuntele ensimmäinen single

06.09.2024 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Uutena laulajana toimii Emily Armstrong.

Rock-yhtye Linkin Park tekee paluun. Yhtyeen uutena laulajana toimii Emily Amstrong. Instagramissa tekemänsä livestreamin aikana bändi esitteli uuden laulajan lisäksi myös bändin uuden rumpalin, Colin Brittainin.

Samalla yhtye paljasti julkaisseensa uutta musiikkia sekä lähtevänsä kiertueelle. Kiertue starttaa ensi viikolla Los Angelesista. Tämän lisäksi bändi on mahdollista nähdä New Yorkissa, Hampurissa, Lontoossa sekä Soulissa.

Uusi levy, From Zero, julkaistaan 15. marraskuuta ja sen ensimmäinen single näki päivänvalon tänään. Kappale kantaa nimeä The emptiness machine. Voit kuunnella sen alta. 

Vuonna 1996 perustetun Linkin Parkin levyjä on maailmanlaajuisesti myyty yli 70 miljoonaa kappaletta. Se on voittanut myös kaksi Grammy-palkintoa. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa One step closer, Crawling, In the end sekä Numb.

Yhtyeen laulaja Chester Bennington menehtyi vuonna 2017. Bändi soitti bänditoverinsa kunniaksi järjestetyssä konsertissa samana vuonna, mutta on sen jällkeen pysytellyt poissa lavoilta.

Lue myös: Linkin Park julkaisi ennenkuulemattoman kappaleen - laulajana edesmennyt Chester Bennington

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat