Kuva: All Over Press

Chester Benningtonin äiti Linkin Parkin paluusta: 'Tuntuu, että he yrittävät pyyhkiä pois menneisyyttä'

22.09.2024 18:15 - Nina Turunen / niina.turunen@bauermedia.fi

Linkin Parkin paluu ja kokoonpano puhututtaa.

Legendaarinen Linkin Park ilmoitti hiljattain palaavansa keikkalavoille. Yhtyeen uutena laulajana toimii Emily Armstrong, jonka liittyminen on herättänyt runsaasti keskustelua ja jakanut mielipiteitä. 

Nyt kommenttinsa antaa yhtyeen entisen laulajan, vuonna 2017 menehtyneen, Chester Benningtonin äiti, Susan Eubanks, joka kertoo tuntevansa olonsa petetyksi yhtyeen uuden laulajan myötä.

- Minusta tuntuu, että he yrittävät kovasti pyyhkiä pois menneisyyttä. He esittävät kappaleita, joita Chester lauloi. Enkä tiedä, miten fanit ottavat sen, mutta tiedän, miten itse otan sen. Ja se, että Armstrong laulaa poikani kappaleita, on loukkaavaa, Eubanks kommentoi.

Hän kertoi saaneensa tietää Linkin Parkin uudesta kokoonpanosta netistä. Hän oli luullut, että mikäli yhtye tekee paluun, Mike Shinodasta tulisi laulaja.

Eubanks kertoi Rolling Stone -lehdelle, että Benningtonin kuoleman jälkeen Linkin Parkin muut jäsenet lupasivat hänelle, että he keskustelevat bändin mahdollisesta paluusta hänen kanssaan ennen kuin asiasta tehdään virallista päätöstä.

Linkin Park perustettiin vuonna 1996 ja se on myynyt levyjä maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonaa kappaletta. Yhtye on voittanut myös kaksi Grammy-palkintoa. Linkin Parkin tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa In the end, Numb ja One step closer.

Linkin Park julkaisi hiljattain myös uutta musiikkia, jossa kuullaan myös Emily Armstrongin ääntä. Kappale kantaa nimeä The Emptiness Machine. Voit kuunnella sen alta tai tästä.

Lue myös: Linkin Park palaa uuden laulajan voimin - kuuntele ensimmäinen single

Lue myös: Gene Simmons kertoi mielipiteensä Linkin Parkin uudesta laulajasta

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat