Kuva: Kimmo Brandt/AOP

UMK varattiin hetkessä loppuun

03.10.2024 12:24 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

UMK-finaali järjestetään Tampereella ensi vuoden helmikuussa.

Uuden Musiikin Kilpailun iltatapahtuman liput myytiin hetkessä loppuun, Yle tiedottaa. Liput tulivat myyntiin tänään klo 9, ja paikat jättimäiseen musiikkitapahtumaan täyttyivät hetkessä. UMK järjestetään Tampereen Nokia-areenalla 8.2.2025.

Ennen virallista UMK-lähetystä järjestetään myös kenraaliharjoitukset, jonka liput tulivat tänään saataville klo 12. Kenraalishow'n sisältö on muuten täysin sama, ainoastaan pisteidenlasku ja voittajan julkistus ovat harjoituksia. Kansainvälinen tuomaristo antaa pisteensä kenraaliharjoitusten perusteella.

- Ensimmäisellä kerralla Tampereen Nokia Arenalla viime vuonna UMK-tunnelma oli vahva ja käsinkosketeltava ja sen huomasi myös yleisön reaktioista, kertoo UMK:n päätuottaja Anssi Autio Ylen tiedotteessa.

- Uskon, että tunnelma kohoaa entisestään tänä vuonna ja on hienoa nähdä, että UMK:n kiinnostus tuntuu voimistuvan vuosi vuodelta, hän lisää.

Vuoden 2025 UMK:ssa on mukana seitsemän artistikilpailijaa, ja kilpailijoiden lisäksi musiikkitapahtumassa nähdään esityksiä myös Suomen huippuartisteilta. UMK-esiintyjät julkistetaan keskiviikkona 8.1.2025.

Lue myös: Vuoden 2025 UMK-kilpailijoista pienet vihjeet julki

Lue myös: Tampereen Tähtikatu sai uusia kirkkaita tähtiä - mukana muun muassa PMMP ja Pave Maijanen

Lue myös: Ylen rakastettu hittisarja saa jatkoa - tässä ovat ohjelman uudet päähenkilöt

Kilpailut

Uusimmat