Kuva: Kiril Juha Kainulainen

Blind Channel jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle: 'Tämä on ollut uskomaton matka'

07.10.2024 08:10 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Yle julkaisee yhtyeestä myös dokumentin.

Blind Channel jättäytyy määrittelemättömän mittaiselle tauolle vuoden 2024 keikkojen jälkeen. Yhtye kertoo tiedotteessa, että  he ovat kokeneet kuluneiden neljän vuoden aikana enemmän, kuin olisivat voineet kuvitella. 

"Lähes 300 maailmanlaajuisen keikan ja niiden välissä tehtyjen kahden studioalbumien jälkeen on aika puhaltaa kynttilä ennen kuin se palaa loppuun molemmista päistä. Näinpä siis jäämme vuoden 2024 loputtua määrittelemättömän pituiselle tauolle pois parrasvaloista varjoihin puimaan tulevaisuutta," tiedotteessa kerrotaan.

Parin viime vuoden aikainen myllytys on ikuistettu myös dokumenttiin. After Dark Side -dokumentti julkaistaan joulukuussa. Kyseessä on tiedotteen mukaan brutaalin rehellinen katsaus yhtyeen hulluimpiin vuosiin.

"Koko viimeisen parin vuoden ajan kestänyt hullutus on onneksi taltioitu & dokumentoitu huolellisesti: After Dark Side-dokumentti näkee päivänvalon joulukuussa ja on brutaalin rehellinen katsaus yhtyeemme hulluimpiin vuosiin, yhtyeen jäsenten arkisempaan elämään, nousuihin sekä laskuihin. Maailmaa suurempi kiitos kaikille faneille tuesta. Tämä on ollut jo tähän mennessä aivan uskomaton matka." 

Yle julkaisee Blind Channelistä dokumenttisarjan 16. joulukuuta. Viisiosainen dokumenttisarjassa  seurataan Blind Channelin matkaa kohti maailmanvalloitusta. Jaksot paljastavat keikkailuelämän ja levynteon ankaruuden, kun tavoitteena on kansainvälinen menestys. Dokumenttisarjan on ohjannut Jarkko Jortikka & Georgius Misjura.   

Lue myös: Joel Hokka kertoo, kuinka hänen vanhempansa reagoivat Blind Channelin menestykseen

Kilpailut

Uusimmat