Kuva: Handout

Suomeen saatiin uusi superyhtye - katso, ketkä ovat mukana Rodeossa

21.10.2024 12:40 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tarjolla on pop-melodioita ja kantrimusiikkia.

Suomi on saanut uuden superyhtyeen, joka kantaa nimeä Rodeo. Bändi koostuu tutuista nimistä, Anna Puusta, Erinistä sekä Ida Paulista

Tiedotteen mukaan yhtye ammentaa musiikillista inspiraatiota isoista pop-melodioista ja kantrimusiikista. Yhtyeen debyyttisingle kantaa nimeä Ensimmäinen rodeo.

– Musa-alalla tulee usein törmäiltyä kollegoiden kanssa milloin milläkin bäkkärillä ja fiilisteltyä vuoroin toisten juttuja ”meidän pitäis joskus kirjottaa yhdessä”-tyyppisten heittojen saattelemana. Vaikka kohtaamiset on vilpittömiä, jää usein lupaukset yhteisestä luovasta tekemistä keskustelun tasolle. Tänä vuonna yksi tällainen fiilistely toteutui, ja me kolme päädyttiin saman katon alle tekemään musaa ensimmäistä kertaa tällä kokoonpanolla. Tajuttiin, että ollaan jonkun todella spesiaalin äärellä, kun laulu toisensa perään syntyi kuin itsestään meitä yhdistävän biisintekijyyden, estetiikantajun sekä musamaun (miksei myös huumorintajun) tuloksena ja niin meistä muodostui bändi nimeltä Rodeo, kertoo kolmikko tiedotteessa.

– Me ollaan pidetty hauskaa ja avattu sydämemme, ja toivotetaan kuulijat nyt tervetulleiksi meidän kyytiin. Tää ei oo meidän ensimmäinen rodeo — eikä viimeinen.

Yhtyeen ensimmäinen levy julkaistaan ensi vuonna.

Lue myös: Yllättävä paljastus Rihannan hittibiisistä - oletko huomannut tätä SOS-kappaleesta?

Lue myös: Sexmane, Jambo, Turisti... - katso, miltä näyttää SuomiRäpin itsenäisyyspäiväjuhlien artistikattaus

Kilpailut

Uusimmat