4 hyvää syytä käyttää kookosmaitoa ruoanlaitossa

11.09.2013 10:45 - Reija Saarinen

Kookosmaitoa kannattaa käyttää ruoanlaitossa. Se nimittäin maistuu hyvälle ja sillä on myös hyviä vaikutuksia terveyteen. 

 Kookosmaidolla on runsaasti hyviä terveysvaikutuksia. 

1. Auttaa niveltulehdukseen

Kookosmaidosta löytyy runsaasti seleeniä, joka on antioksidantti, mikä lieventää niveltulehduksen oireita. 

2. Alentaa kolesterolia

Vaikka kookosmaito sisältää runsaasti tyydyttyneitä rasvahappoja, saattaa se silti olla parempi vaihtoehto kolesterolia ajatellen, kuin muut maitopohjaiset rasvat. Kookosmaito on nimittäin kehon helpompi hajottaa. 

3. Hyvä magnesiumin lähde

Kookosmaidossa on runsaasti magnesiumia. Kupillisessa sitä on noin 89 grammaa magnesiumia. Tämä mineraali auttaa rauhoittamaan hermoja sekä ylläpitää normaalia verenpainetta. 

4. Tukee painonpudotusta

Kookosmaito sisältää runsaasti kuitua. Kuitu saa olon tuntumaan kylläiseltä pidempään. Maltillisesti nautittuna se saattaa auttaa painonhallinnassa. 

Lähde: Style Craze

Kilpailut

Uusimmat