Hyvinvointivalmentaja neuvoo: Sokerikoukusta eroon hitaasti
Tuulia Järvisen mukaan sokerikoukussa olevan kannattaa aktiivisesti lähteä etsimään parempia makeuttajia. Niitä ovat esimerkiksi kuivatut hedelmät, kuten taatelit. Lisäksi kookossokeri on muun muassa glykeemiseltä indeksiltään parempi vaihtoehto kuin valkoinen sokeri. Hunaja toimii myös hyvänä makeuttajana. Hunajassa on korkea glykeeminen indeksi, mutta sisältää runsaasti mineraaleja.
Järvinen neuvoo myös, että sokerikoukusta eroon pääsemiseksi kannattaa edetä hitaasti. Kannattaa myös varmistaa, että juo vettä tarpeeksi. Näin aivot eivät anna vääriä signaaleja ja sokerin välttelemisestä tulee helpompaa.
Kilpailut
Uusimmat
Joku heistä edustaa Suomea vuoden 2025 Euroviisuissa - osuiko ennakkospekuloinnit oikeaan?
Suomessa salamoi viime vuonna lähes 225 000 kertaa - katso, mikä oli salamapääkaupunki
Tiibetissä satoja saatu pelastettua maanjäristyksen jäljiltä - aika käymässä vähiin
Emma Stone paljasti radikaalin hiusmuutoksen
Lohjan ja Espoon alueilla havaittu väärennetyiksi epäiltyjä seteleitä
Näytä lisää