Hyvinvointivalmentaja neuvoo: Sokerikoukusta eroon hitaasti
Tuulia Järvisen mukaan sokerikoukussa olevan kannattaa aktiivisesti lähteä etsimään parempia makeuttajia. Niitä ovat esimerkiksi kuivatut hedelmät, kuten taatelit. Lisäksi kookossokeri on muun muassa glykeemiseltä indeksiltään parempi vaihtoehto kuin valkoinen sokeri. Hunaja toimii myös hyvänä makeuttajana. Hunajassa on korkea glykeeminen indeksi, mutta sisältää runsaasti mineraaleja.
Järvinen neuvoo myös, että sokerikoukusta eroon pääsemiseksi kannattaa edetä hitaasti. Kannattaa myös varmistaa, että juo vettä tarpeeksi. Näin aivot eivät anna vääriä signaaleja ja sokerin välttelemisestä tulee helpompaa.
Kilpailut
Uusimmat
Opettajiin kohdistuva väkivalta huolestuttavalla tasolla, kertoo OAJ
Asu kuin veistos - Diane Krugerin iltapuvussa huomion varasti upea yksityiskohta
Tältä näyttää itsenäisyyspäivän sää
Varoitus sähköautoilijoille - muista tämä liukkaalla kelillä
Ensi-iltojen määrää vähennetään Kansallisteatterissa
Näytä lisää