Hyvinvointivalmentaja neuvoo: Sokerikoukusta eroon hitaasti
Tuulia Järvisen mukaan sokerikoukussa olevan kannattaa aktiivisesti lähteä etsimään parempia makeuttajia. Niitä ovat esimerkiksi kuivatut hedelmät, kuten taatelit. Lisäksi kookossokeri on muun muassa glykeemiseltä indeksiltään parempi vaihtoehto kuin valkoinen sokeri. Hunaja toimii myös hyvänä makeuttajana. Hunajassa on korkea glykeeminen indeksi, mutta sisältää runsaasti mineraaleja.
Järvinen neuvoo myös, että sokerikoukusta eroon pääsemiseksi kannattaa edetä hitaasti. Kannattaa myös varmistaa, että juo vettä tarpeeksi. Näin aivot eivät anna vääriä signaaleja ja sokerin välttelemisestä tulee helpompaa.
Kilpailut
Uusimmat
Talven pakkasennätys mitattiin tänä aamuna - katso mihin lukemaan mittari laski
WHO kommentoi kuolemantapauksen jälkeen lintuinfluessan leviämisen mahdollisuutta
Tunneli Helsingissä suljetaan autoliikenteeltä huomenna
Jälleen kaksi ruumista löydetty lentokoneen laskutelineistä - edellinen tapaus vain kuukauden sisällä
Golden Globe -asu, joka jäi yllättävän vähälle huomiolle: Keira Knightleyn 300 tunnin Chanel-mekko
Näytä lisää