Kuva: Getty Images

Pete Davidson lähetti Ariana Grandelle paljonpuhuvia kuvia ensitapaamisen jälkeen - "Pidätkö näistä?"

17.08.2018 11:45 - Iiro Myllymäki

Tähtiparin salamasuhde eteni jopa nopeammin kuin aiemmin on luultu.

Laulaja Ariana Grande, 25, kihlautui koomikko Pete Davidsonin, 24, kanssa kesäkuussa vain muutaman viikon seurustelun jälkeen. Tuolloin laajalti ihmeteltiin, miten nopeasti kaksikko etenee suhteessaan. Nyt Davidson on kertonut GQ-lehden haastattelussa, että eteneminen oli vieläkin nopeampaa kuin mitä julkisuudessa kerrottiin.

Miehen mukaan vihjailuja kihloihin menemisestä heiteltiin ilmoille jo parin ensitapaamisen yhteydessä. Hän kertoo heittäneensä Grandelle, että hän aikoo naida tämän jo seuraavana päivänä.

- Lähetin hänelle kuvia kihlasormuksista. Kysyin, ”pidätkö jostain näistä”. Hän sanoi, että ne olivat hänen lemppareitaan. Hullua, Davidson muistelee.

Lehtitietojen mukaan Davidson kosi Grandea kihlasormuksella, joka maksoi peräti yli 80 000 euroa. Pari on muuttanut yhteen New Yorkin Manhattanilla sijaitsevaan hulppeaan asuntoon, jonka on kerrottu maksaneen 14 miljoonaa euroa. Pete Davidson kertoo, että Grande osti asunnon.

- Hän on niin suloinen. Hän sanoi, että ”tämä on meidän kotimme”, ja minä vain kiitän häntä siitä, että hän antaa minun asua siellä, Davidson sanailee.

Mies kertoo, että kaksikko opettelee nyt yhdessä, miten olla aikuisia.

- Meillä on todella hauskaa, Davidson sanoo.

Nuoripari on tuonut rakkautensa hyvin julkisesti esille sosiaalisessa mediassa. Jotkin Granden fanit eivät kuitenkaan ole osoittaneet tukeaan parille, vaan ovat kyseenalaistaneet suhteen. Nämä kommentit ovat saaneet parin jopa pitämään taukoa sosiaalisesta mediasta. Ariana Grande on tuonut rakkautensa ilmi myös sisällyttämällä tänään julkaistulle Sweetener-albumille Pete Davidson -nimisen kappaleen.

Lue myös: Ariana Grande sai hermoromahduksen - tylytti täysin faninsa Twitterissä

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat