Kuva: AOP

Riverdale-tähti jatkaa erohuhujen torppaamista - julkaisi romanttisen päivityksen Instagramiin

05.08.2019 15:45 - Iiro Myllymäki

Lili Reinhart on omistanut "siirappisen" runon Cole Sprouselle.

Uutisoimme aiemmin, että Riverdale-sarjasta tutut tähdet Lili Reinhart, 22, ja Cole Sprouse, 27, olivat erohuhujen kohteena. Tuolloin US Weekly raportoi parin eronneen, mutta kaksikko riensi oikaisemaan huhut sosiaaliseen mediaan. Sekä Reinhart että Sprouse jakoivat Instagram-tileillään parista otetun lehden kansikuvan ja sivalsi valheellisten huhujen levittäjiä.

Nyt Reinhart on antanut uuden osoituksen siitä, että erohuhut ovat hyvin kaukana paikkaansa pitävistä. Nainen on jakanut Instagramissa kuvan Cole Sprousesta, ja sen yhteyteen nainen on liittänyt miehelle omistetun runon. Päivityksestä tulee vaikutelma, että nainen on itse kynäillyt runon, jota hän kutsuu ”imeläksi yön syntymäpäivärunoksi”. Päivitys onkin jaettu miehen syntymäpäivän kunniaksi.

”Yritin löytää runon, jonka voisin lähettää sinulle. Mutta sanat pettivät minut. Etsin, mutta en löytänyt mitään, mikä olisi tehnyt sinulle oikeutta”, kuuluu pätkä runosta.

Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Lili Reinhartin Instagram-seuraajat ovat toden teolla ihastuneet kuvaan. Se on kerännyt yli viisi miljoonaa tykkäystä ja tukuittain ihastuneita kommentteja. Lili Reinhartilla on 19,1 miljoonaa seuraajaa, joten kuvan tykkäysprosentti on varsin korkea.

Lue myös: Salaliittoteoria leviää - Riverdale-kaunotar olisikin vuonna 2009 kuollut Brittany Murphy

Lue myös: Riverdale-kaunotar ilmoitti poistuvansa Twitteristä - perustelee asiaa mielenterveydellään

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat