Kuva: AOP

Kourtney Kardashian joutui puolustelemaan kasvatustapojaan somessa: 'Todella surullista'

24.09.2019 17:45 - Milena Raappana

Somemyräkkä sai alkunsa Keeping Up With The Kardashians -sarjan jaksosta, jossa puhuttiin Kourtneyn tyttären Penelopen huonosta käytöksestä.

Kardashian-Jenner-klaanin vanhin sisarus Kourtney Kardashian, 40, on ottanut kantaa ja puolustanut kasvatustapojaan sosiaalisessa mediassa. Kaikki sai alkunsa Keeping Up With The Kardashians -tosi-tv-ohjelman kiivaastaa kohtauksesta, jossa Kourtney ja hänen äitinsä Kris Jennerin miesystävä Corey Gamble, 38, kiistelivät siitä, miten Kourtneyn pitäisi kurittaa lapsiaan etenkin seitsemänvuotiasta Penelopea

Jaksossa Corey sanoo, että hänestä selkäsaunan antamisessa ei olisi mitään pahaa, jos Penelope ikinä raapisi häntä. Tällä hän viittasi välikohtaukseen, joka tapahtui Penelopen ja lastenvahdin välillä. Seitsemänvuotias ja toisinaan villi tyttö oli raapinut lastenvahdin kasvoja, mikä Kourtneyn mukaan johti lopulta lastenvahdin eroamiseen tehtävästään. 

Kourtney ja Penelopen isä Scott Disick, 36, olivat Coreyn kanssa asiasta vahvasti eri mieltä. Poosh-lifestylesivuston perustaja ja äärimmäisen perhekeskeinen Kourtney jatkoi keskustelua aiheesta Twitterissä jakson tultua ulos. Vaikka hän sai kannustavia päivityksiä faneiltaan, hän joutui myös puolustelemaan omia kasvatustapojaan, joihin ei kuulu fyysinen kuritus. 

"Ja mielestäni lasten lyöminen ei ole oikea tapa 'saada lapsesi kuriin'. Kun lapset ovat loukkaantuneita tai turhautuneita, fyysinen satuttaminen ei ole ratkaisu", Kourtney vastasi eräälle kritisoijalle, joka sanoi, että hänen pitäisi "saada lapsensa kuriin ja ottaa asiat vakavasti nyt ennen kuin he ovat vanhempia ja asiat menevät vain pahemmaksi."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Mutta he voivat lyödä muita ihmisiä olleensa vihaisia ja turhautuneita? Mitä logiikkaa", kirjoitti eräs seuraaja kriittiseen sävyyn.

Tähän Kourtney vastasi edelleen, ettei koe fyysisen vahingoittamisen parantavan asioita, kun lapsi kokee olevansa rikki sisältä. "Miten emme tiedä nykyään paremmin?!" Kourtney päätti twiittinsä ja viittasi siihen, että fyysinen kurittaminen on vanhanaikaista ja väärin. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Lapsesi löivät sinua, halusivat tapella muiden lasten kanssa ja kertoivat, miten ja milloin sen tekisivät... he selkeästi tarvitsevat enemmän kuria, mitä annat heille", Twitter-käyttäjä @summerlee72 kirjoitti, johon Kourtney vastasi:

"Ja olemme huomioineet tämän, mutta fyysinen vahingoittaminen ei ole meille ok."

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Lapset eivät usein kuuntele sanoja vaan tekoja", oli erään kommentoijan perustelu, miksi lapsia saisi rangaista fyysisesti. 

Kourtney kysyi käyttäjältä, uskooko tämä todella, että fyysinen satuttaminen on ainoa vaihtoehto?

"Tuo on todella surullista. Totta kai olemme joutuneet käymään monenlaisia seuraamuksia, olen todella ylpeä lapsistani ja vanhempana oleminen ei aina ole helppoa, mutta me käytämme seuraamuksia, jotka eivät sisällä fyysistä satuttamista", Kourtney kiteytti.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: Kourtney Kardashian jätti rintaliivit kotiin ja päätyi paparazzien kuvattavaksi - katso!

Lue myös: Kourtney Kardashian avautui siskonsa menestyksen tuomista paineista: "Milloin alkaisi riittää?"

Lue myös: Kourtney Kardashianin nuoruuskuva huvittaa somessa, fanit kuittailevat: 'Asut kohdallaan'

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat