Kuva: All Over Press

Koronatilanne on saanut Riverdale-näyttelijän ahdistumaan: "En haluaisi mennä julkisille paikoille"

29.07.2020 22:15 - Senja Rapila

Lili Reinhart kertoo kärsivänsä ahdistuneisuudesta ja paniikkikohtauksista.

Riverdale-sarjasta tuttu näyttelijä Lili Reinhart, 23, on paljastanut tuoreessa haastattelussa kärsivänsä kovasta ahdistuksesta koronaviruksen aiheuttaman elämäntilanteen vuoksi. 

- Stressaan jatkuvasti. Jos pitää käydä postissa, en oikeastaan haluaisi mennä sinne ollenkaan. Se ahdistaa, koska en halua jättää koiraani, enkä haluaisi oikeastaan mennä julkisille paikoille ollenkaan, Reinhart kertoo haastattelussa.

Hän myöntää myös, ettei haluaisi käyttää maskia lainkaan.

- En haluaisi käyttää maskia, koska en halua ajaa itseäni stressaavaan tilanteeseen. Stressaan itseäni ja ahdistun hyvin hölmöistä asioista.

Reinhart kertoo haastattelussa, että on kärsinyt ahdistuneisuudesta jo nuoresta iästä asti. Ensimmäiset paniikkikohtaukset hän sai jo 13-vuotiaana. Hän on myös kertonut, että kärsii masennuksesta.

- Masennus on vaikuttanut minuun niin monilla tavoilla. Se ei koskaan tule lähtemään pois. Olen kärsinyt masennuksesta ja ahdistuneisuudesta. En jatkuvasti, mutta koen niitä tunteita ajoittain. Minulla on ajanjaksoja, jolloin en ole lainkaan motivoitunut, en halua tehdä mitään ja kyseenalaistan itseäni jatkuvasti. En myöskään osaa käsitellä stressiä hyvin.

Lili Reinhart on yksi julkkiksista, jotka ehkäisevät kunnollisin varustein koronaviruksen leviämistä. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Riverdale-näyttelijä odottaa esikoistaan - samaan aikaan puoliso haki avioeroa

Lue myös: Riverdale-kaunottaren tyrmäävä kesätyyli hurmaa sosiaalisessa mediassa: "Olet niin cool!"

Lue myös: Riverdale-tähti jakoi seksikkään kuvan, fanit riehaantuivat: "Haluaisin sinut aamupalaksi!"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat