Kuva: AOP

Inventing Anna -sarjan inspiroinut huijari haluaa tehdä jotain laillista: "Toivottavasti saan mahdollisuuden"

17.06.2022 13:15 - Riia Frost

Anna Sorokin tuomittiin 4-12 vuoden vankeuteen suuren varkauden yrityksestä, toisen asteen varkaudesta ja palveluvarkauksista.

Anna Sorokin, 31, esitti vuosina 2013-2017 olevansa saksalainen perijätär ja huijasi monia valheensa avulla. Hän onnistui petkuttamaan niin pankkeja, hotelleja kuin ystäviään yhteensä satojentuhansien dollareiden edestä. Sorokin tuomittiin 4-12 vuoden vankeuteen suuren varkauden yrityksestä, toisen asteen varkaudesta ja palveluvarkauksista.

Sorokinin tarinasta on kirjoitettu lukuisia artikkeleita, kirjoja sekä tehty podcast-sarja. Lisäksi Sorokinin tarinan pohjalta on myös tehty Netflixin Inventing Anna -sarja, joka julkaistiin viime helmikuussa ja se nousi yleisön suureen suosioon. Kyseisessä sarjassa Sorokinia näyttelee Julia Garner

Sorokin kertoo yksinoikeudella NBC News NOW -haastattelussa, joka esitettiin 16. kesäkuuta, että hän toivoo ihmisten näkevän pian uuden Annan.

- Toivottavasti saan mahdollisuuden keskittää energiani johonkin lailliseen. Haluaisin, että ihmiset eivät näe minua vain huijarina vaan katsoisivat, mitä aion tehdä seuraavaksi, Sorokin toteaa.

Vaikka Sorokin on tällä hetkellä telkien takana, hän on silti onnistunut debytoimaan Allegedly-taidekokoelmansa samalla, kun hän käynnisti NFT-projektinsa. Sorokinia uhkaa mahdollinen karkoitus kotimaahansa Saksaan ja huijari taistelee edelleen tätä vastaan sillä perusteella, että hän on yhä maahanmuuttaja.

Sorokin on kertonut aikaisemmin Forbidden Fruits -podcastissa, mikä ylipäätänsä ajoi hänet huijariperijättäreksi.

- Halusin rakentaa jotain aivan tyhjästä, Sorokin kertoi.

- Halusin jonkin oman jutun ja halusin hallita. Halusin kertoa ihmisille, mitä heidän tulisi tehdä. Siinä on erilainen lataus, maksaako ihmisille vai maksattaako ihmisillä, Sorokin lisäsi.

Inventing Anna -sarjan trailerin voit katsoa alta.

Mikäli linkki ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue myös: 10 mieltä painavaa kysymystä huijariperijättären tarinasta - oikea Anna Delvey kommentoi sarjaa

Lue myös: Addamsin perheen pelottava tytär saa oman sarjansa - mukana legendaarinen ohjaaja

Lähteet: E! News

Kilpailut

Uusimmat