Kuva: AOP

Anna: Jani Volanen paljastaa, missä asiassa hän on merkittävästi hövelimpi kuin kumppaninsa

14.10.2022 16:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Volasen käsikirjoittama ja ohjaama sarja Munkkivuori ilmestyy myös pian.

Näyttelijä ja käsikirjoittaja Jani Volasen, 50, käsikirjoittama ja ohjaama sarja Munkkivuori ilmestyy 16. lokakuuta Elisa Viihteessä. Sarja sijoittuu 80-luvun kerrostalomiljööseen ja se perustuu Volasen ja hänen kumppaninsa Pirjo Longan, 50, lapsuusmuistoihin. Sarjassa lapsi katoaa, ja se tuo esiin vanhat salaisuudet pienessä helsinkiläislähiössä. Käsikirjoitukseen on sisällytetty myös Volasen omia lapsuuden aikaisia pelkoja, kirjoittaa Anna.

- Yksin kotiin jäämisen pelko ja pimeän pelko. Olin itse pelokas lapsi tuollaisissa asioissa, mutta ne ovat varmasti myös aika universaaleja, Volanen kertoo peloistaan. 

Volanen kertoo itse olevansa tietyissä seikoissa suojeleva isä. Volasen esikoinen on jo aikuinen, mutta Volasen ja Longan yhteinen tytär on vasta 8-vuotias. Volanen kertookin hänen ja Longan välillä olevan merkittävä ero yhdessä kasvatukseen liittyvässä asiassa. 

- Olen turvallisuusasioissa hössöttäjäisä, ratkaisevasti enemmän kuin Pirjo. En anna kahdeksanvuotiaan kulkea yksin, en edes kauppaan. En ole neuroottinen, mutta pidän tiukasti hihnat, missä vaiheessa lapsi itsenäistyy. Esikoisen kanssa olin varmaan samanlainen, näyttelijä kertoo. 

Kolikolla on kuitenkin aina kaksi puolta, ja yhdessä asiassa Volanen myöntää taas itse olevansa se hövelimpi osapuoli. 

- On jotain sääntöjä, joissa Pirjo taas on ratkaisevasti tarkempi. Kuten nukkumaanmenot. Saatan tehdä omia hommiani ja havahtua, että tosiaan kello on jo noin paljon ja lapsen pitäisi olla jo unilla, Volanen paljastaa. 

Lue myös: Jani Volanen ihmettelee Muropaketin haastattelussa, ettei Studio Julmahuvista ole noussut somekohua

Lue myös: Suomalaisnäyttelijä huumesyytteestä: Olin päissäni kun tilasin

Lähde: Anna

Kilpailut

Uusimmat