Kuva: MTV

Suomen kaunein koti -ohjelma saa kaksi uutta tuomaria

31.07.2024 14:20 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Sarja alkaa uusin jaksoin 3. syyskuuta.

Suomen kaunein koti -sarja palaa uusin jaksoin 3. syyskuuta. Uudella kaudella kurkistetaan 30 kauniiseen kotiin eri puolilla Suomea. 

Mukana tulevalla kaudella on myös kaksi uutta juontajaa. Hanna Sumarin rinnalla ohjelmassa nähdään sisustusarkkitehti Joanna Amemori sekä arkkitehti Pekka Pakkanen, joka oli aikoinaan mukana sarjan ensimmäisellä kaudella. 

Amemori on helsinkiläinen sisustusarkkitehti. Hän suunnittelee sekä koteja että liiketiloja. Hänen työhönsä kuuluvat tila- ja pintamateriaaliratkaisut, kalustesuunnitelmat ja stailaus.

Pakkanen sen sijaan toimii toimistonsa ohella luennoitsijana, opettajana Aalto-Yliopiston Arkkitehtuurin laitoksella, Helsingin Kaupunkikuvatyöryhmän asiantuntijajäsenenä, kirjoittaa eurooppalaista CLT-opasta ja julkaisee Arkkitehtuuria-podcastia. 

- Joanna ja Pekka tuovat ohjelmaan täysin uusia näkökulmia. He ovat avanneet minulle uusia polkuja ja virikkeitä siihen, millainen on kaunis koti, hyvä arkkitehtuuri ja hyvä maku. Olen nauttinut suuresti työskentelystä näiden ihanuuksien kanssa. Joanna ja Pekka ja heidän tietonsa ja näkemyksensä innoittavat minua suuresti! Heillä on vankkaa ja syvällistä tietoa ja raikkaita näkemyksiä sekä arkkitehtuurista että sisustusarkkitehtuurista, kertoo Hanna Sumari tiedotteessa. 

Tuomarikolmikko kiertää kauden aikana seuraavilla paikkakunnilla: Alavieska, Espoo, Helsinki, Jokela, Kaarina, Kauniainen, Kirkkonummi, Lahti, Lappeenranta, Porvoo, Pälkäne, Sastamala, Tampere, Turku ja Veikkola. Kohteista valitaan tuttuun tapaan kymmenen finalistia, joista katsojat pääsevät äänestämään voittajan. 

(kuva: MTV)

Lue myös: Tässä on Suomen kaunein kesämökki 2024 - "Voitto meni ehdottomasti tänä vuonna oikeaan paikkaan"

Kilpailut

Uusimmat