Kuva: Shutterstock

Eteläkorealaismediat: Suomessa kuvataan sarjaa, jossa julkkikset kokeilevat tavallista suomalaista elämää

09.08.2024 20:15 - Hanna Levänen / hanna.levanen@bauermedia.fi

Neljä miesnäyttelijää elää kylässä, jonka sijaintia ei tiedetä.

Eteläkorealainen tuotantoyhtiö tvN tiedotti 8. elokuuta uudesta tv-sarjastaan, joka sijoittuu Suomeen. Lee Je-hoon, Lee Dong-hwi, Kwak Dong-yeon ja Cha Eun-woo ovat maassaan ansioituneita ja kuuluisia näyttelijöitä. Jälkimmäisin heistä tunnetaan myös K-pop-ryhmä ASTROsta. Tässä sarjassa nämä neljä miestä muuttavat asumaan saman katon alle.

Sarjan, jonka nimi kääntyy englanniksi ”Renting Room in Finland”, kuvaukset käynnistyivät niin ikään elokuun 8. päivä. Kuvausten tarkkaa sijaintia ei ole kerrottu julkisuuteen.

Suomen maine maailman onnellisempana maana on kantanut kauas. Sama maine on myös toiminut inspiraationa produktiolle. Tuotantoyhtiö mainostaa tiedotteessaan, että näyttelijät tulevat elämään maassa, joka tarjoaa todellista rauhaa.

Kaikki neljä näyttelijää asuvat omassa arjessaan Soulissa ja ovat näin ollen tottuneet kiireisen miljoonakaupungin menoon. Suomalainen pikkukylä tarjoaa heille siis jotain aivan uutta, uutisoi paikallismedia Maeil Business Newspaper.

Sarjan tuottaja ja ohjaaja Lee Se-young kertoo tiedotteessa, että ohjelmassa seurataan kuinka miehet pääsevät kokemaan aivan tavallista suomalaista elämää. Suomalainen maalaismaisema tarjoaa luonnonrauhaa, mutta myös tilanteita, joita jokainen turisti ei pääse kokemaan. Tavoitteena onkin, että näyttelijät tutustuvat paikallisiin ja esimerkiksi auttavat naapureita heidän askareissaan.

Suomi ei ole lainkaan uusi näky eteläkorealaisessa televisiossa. Samaisen tuotantoyhtiön ohjelma Seoulmate esitteli suomalaista kulttuuria jo vuonna 2019. Ohjelmassa juontajat elivät suomalaisperheen kanssa ja osallistuivat joulun ajan askareisiin.

Uuden tv-ohjelman odotetaan näkyvän eteläkorealaisessa televisiossa vielä tämän vuoden aikana.

Lue myös: Hittisarja Squid Game päättyy ensi vuonna

Lue myös: Tanssii Tähtien Kanssa palaa hieman uudistuneena - kilpailemassa esimerkiksi Salatut elämät -tähti

Lue myös: Rakastettu suomalais-espanjalainen rikosdraamasarja jatkuu syyskuussa

Lähteet: Maeil Business Newspaper, Instagram

Kilpailut

Uusimmat