Kuva: MTV

He kilpailevat Myyrä-ohjelman uudella kaudella

15.08.2024 17:15 - Sanni Seppä / sanni.seppa@bauermedia.fi

Ohjelman uusi tuotantokausi alkaa syyskuussa.

Roope Salmisen luotsaama Myyrä-kilpailureality jatkuu uusin jaksoin 11. syyskuuta MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Heti Myyrän perään nähdään Myyrä: Johtolangat, jota juontaa viime kauden finalisti Miska Haakana.

Luvassa on huimia tehtäviä ja tiukkaa psykologista peliä kymmenen jakson verran. Ohjelmassa suoritetaan tehtäviä ja kerrytetään rahapottia, samalla kun tuotantoyhtiön värväämä "kaksoisagentti" eli Myyrä, yrittää sabotoida tehtäviä ja pitää voittopotin mahdollisimman pienenä. Jokaisen jakson lopussa se kilpailija putoaa, jolla on vähiten tietoa Myyrästä. Finaalijaksossa yksi kolmesta jäljellä olevasta kilpailijasta voittaa ja yksi paljastuu Myyräksi.

Neljännellä tuotantokaudella ovat mukana näyttelijä ja laulaja Aaron Bojang, nyrkkeilijä Robert Helenius, artisti Juno eli Jon Korhonen, laulaja Arja Koriseva, somevaikuttaja Tomas Grekov, julkkispappi Kari Kanala, somevaikuttaja ja kampaamoalan yrittäjä Henny Harjusola, toimittaja Ina Mikkola, näyttelijä Mari Perankoski, malli ja juontaja Viivi Pumpanen sekä näyttelijä Linnea Skog.

Lue myös: Love Island Suomi -ohjelma uudistuu - luvassa merkittävä muutos

Lue myös: Alexander Stubb nähdään syksyllä tosi-tv-ohjelmassa

Lue myös: Tanssii Tähtien Kanssa palaa hieman uudistuneena - kilpailemassa esimerkiksi Salatut elämät -tähti

 

Kilpailut

Uusimmat