Kuva: MTV

Tässä ovat Maajussille morsian -ohjelman tähdet - uudella kaudella myös uudistus

19.08.2024 15:10 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Maajussille morsian -ohjelma jatkuu 17. kauden voimin.

Maajussille morsian -ohjelma jatkuu jälleen syksyllä. Uusi kausi on jo sarjan 17. Tuttuun tapaan ohjelmassa seurataan neljän maajussin matkaa kohti loppuelämän rakkautta. 

26. elokuuta starttaavalla kaudella nähdään myös uudistus, kun maajussit matkaavat uusiin lokaatioihin tapaamaan puolisoehdokkaita. Tuttuun tapaan ohjelmaa juontaa Vappu Pimiä.

Rakkautta etsiviin maajusseihin pääset tutustumaan alta. 

(kuva: MTV)

PEKKA, 31, PORI

Porissa asuva Pekka on neljännen polven viljatilallinen. Hänen tilallaan viljellään viljaa sekä kehrääjäkasveja. Tilan töiden ohella Pekka tekee asiantuntijatöitä maatalouden alalla. Vapaa-ajalla Pekka harrastaa muun muassa frisbeegolfia ja uimista. 

Pekka toivoo löytävänsä kumppanin, jolla olisi samanlaisia mielenkiinnonkohteita. Toiveena on myös, että kumppani osaisi arvostaa tilan historiaa sekä perinteitä. Pekkaan vaikutuksen tekevät huomaavaisuus sekä huumorintaju. Toiveissa olisi myös perustaa perhe, joka toisi onnen mukana myös jatkuvuutta tilalle.

(kuva: MTV)

SAMI, 27, PAIMIO

Sami on myös neljännen polven isäntä. Paimiossa sijaitsevalla tilalla hän on ollut isäntänä kolme vuotta. Samin tilalla viljellään kauraa, härkäpapua sekä hevosenheinää. Tilan lisäksi Samilla on koneurakointiyritys, jossa tehdään maaurakointia, maatilaurakointia ja metsätöitä.

Sami harrastaa myös innokkaasti liikuntaa. Hän käy muun muassa kuntosalilla sekä pelaa sulkapalloa ja frisbeegolfia. Myös luonnossa liikkuminen on Samille lähellä sydäntä. 

Sami toivoo rinnalleen iloista, puheliasta ja liikunnallista puolisoa. Vaikka Sami ei odota, että kumppani ottaisi osaa tilan töihin, on hänelle tärkeää, että kumppani viihtyy maalla ja ymmärtää yrittäjän arkea. Toiveena on myös perheen perustaminen. 

(kuva: MTV)

MILLA, 24, PIIPPOLA

Piippolassa asuva Milla pyörittää kolmatta vuotta suvun hevostilaa. Tilalla kasvatetaan ja valmennetaan ravihevosia. Miia tekee töitä myös ripsiteknikkona. Vapaa-aika sen sijaan kuluu kuntosalilla ja kavereiden kanssa aikaa viettäen. 

Milla haaveena on tasapainoinen elämä, jossa kumppanin kanssa jaetaan ne arjen pienetkin asiat. Vaikutuksen Millaan tekee rohkea mies, joka osaa ottaa tarvittaessa myös ohjat käsiinsä. Myös huumorintaju on Millalle tärkeää. Sopivan kumppanin löytyessä olisi myös toiveissa perustaa oma perhe.

(kuva: MTV)

SAMULI, 34, TARVASJOKI

Tarvasjoella asuvan Samulin tilalla tuotetaan luomukananmunia. Miehen arjesta suuri osa kuluu kuitenkin muualla, sillä Samuli tekee töitä myös perheen maitotilalla sekä veljen ja yhteistyökumppaneiden kanssa perustetussa jäätelötehtaassa. 

Kiireisellä miehellä ei vapaa-aikaa juurikaan ole, mutta Samulin mukaan mikäli se oikea kumppani löytyisi, niin suhteelle tehtäisiin aikaa.

Samulin mukaan olisi hienoa, jos kumppanilla olisi maaseututaustaa, ymmärrystä yrittämiseen sekä kiinnostusta osallistua tilojen toimintaan. Samulin mukaan hänen huomionsa kiinnittää iloisuus, positiivisuus ja tekevä luonne. Samulin haaveissa on oma perhe, mutta suhteen hän toivoo olevan vakaalla pohjalla ennen perheen perustamista. 

Lue myös: Maajussille morsian -pari Kalle ja Niina menivät naimisiin - Vappu Pimiä hehkuttaa tuoretta avioparia

Kilpailut

Uusimmat