Kuva: AOP / Shutterstock

Florence Pugh leikkasi hiuksensa roolia varten - kertoo nyt seurauksista

21.09.2024 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pughin ulkomuoto koki muutoksen We live in time -elokuvassa.

Näyttelijä Florence Pugh, 28, leikkasi hiuksensa We live in time - elokuvaa varten. Haastattelussa hän myöntää, että hiusten ajaminen oli kova paikka ja ajoi hänen kehonsa "traumatilaan".

Elokuvassa seurataan yli vuosikymmenen ajan pariskuntaa, jonka elämä muuttuu kertaheitolla sairausdiagnoosin jälkeen. 

Vogue-julkaisun tuoreessa haastattelussa Pugh kertoo, että hiusten leikkaaminen laukaisi hänessä sekä fyysisen että henkisen reaktion.

- Monissa uskonnoissa hiukset ovat kehon arvokkain asia. Niihin tallennat muistosi, unelmasi ja historiasi. Hiuksista luopuminen oli todella, todella outoa, hän sanoo ja jatkaa:

- Pääni oli todella herkkä. Tunsin miten kehoni kärsi pienestä traumasta, jonka hiusten leikkaaminen sai aikaan. Minulla oli myös koko ajan kylmä.

Pughin hiukset ajeli pois hänen vastanäyttelijänsä Andrew Garfield eräässä elokuvan kohtauksessa. Tapahtuma oli jännittävä myös hänelle. 

- Sen tekeminen oli etuoikeus, vaikka samalla se oli myös todella pelottava hetki. Mietin vain, että mitä jos pilaan pään, joka kuuluu yhdelle aikansa parhaista näyttelijöistä. Se oli pelottava, mutta samalla hyvin kaunis ja intiimi kohtaus, Garfield kertoo.

Pugh itse on sitä mieltä, että kyseinen rooli tuli hänelle eteen juuri oikeaan aikaan.

- Katsoin itseäni ja mietin, että siistiä, en näytä minulta. Olen muuttunut, olen muuttumassa. Tuo aika teki minusta uuden ihmisen.

Elokuvan trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: 'Peilistä katsoi joku muu' - Colin Farrellin muodonmuutos Pingviiniksi sai työtoveritkin hämilleen

Lue myös: Metalliyhtye menetti kymmeniä tuhansia seuraajia Pride-julkaisun jälkeen: "Se oli sokki"

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat