Kuva: AOP

Kate Winslet paljasti hämmentävän yksityiskohdan Titanic-kuvauksista: "Kamala myöntää näitä asioita"

01.10.2024 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Titanic-elokuva sai Suomen ensi-iltansa vuonna 1997.

Titanic, eli elokuva laivasta, jonka piti olla uppoamaton, julkaistiin vuonna 1997. Suurmenestykseksi noussutta elokuvaa tähdittivät Leonardo DiCaprio sekä Kate Winslet. 

Vuosien saatossa etenkin yksi kohtaus on ollut suurena puheenaiheena, nimittäin kohtaus, jossa Winsletin hahmo makaa laivan uppoamisen jälkeen meressä irronneen oven päällä. DiCaprion hahmo sen sijaan roikkuu oven reunalla, kunnes menehtyy kylmyyteen ja vaipuu meren pohjaan. 

Kohtaus on aiheuttanut paljon puhetta etenkin siksi, että eri teorioiden mukaan kyseisen oven päälle olisi todellisuudessa hyvin mahtunut kaksi ihmistä. 

Tuoreessa haastattelussa Winslet kertoo mielenkiintoisia faktoja kyseisen kohtauksen kuvaamisesta. Winsletin mukaan kyseinen kohtaus kuvattiin altaassa, jossa oli todellisuudessa vettä vain vyötäröön saakka.

- No se tankki oli aika hankala. Siellä oli siis vettä noin vyötäröön asti, Winslet kertoo Josh Horowitz’s Happy Sad Confused podcastin tuoreessa jaksossa ja jatkaa 

- Kamalaa myöntää näitä asioita, mutta kohtauksessa Leo siis on polvillaan tankissa. Minun ei varmaan pitäisi sanoa näitä asioita ääneen. Kohta Cameron varmaan soittaa minulle ja kysyy, että miksi ihmeessä kerroit kaiken sen, Winslet toteaa.

(kuva: AOP)

Lue myös: Kate Winslet vastaa ilkeisiin Titanic-kommentteihin: "En edes ollut lihava"

Lue myös: Titanic-tähdet kohtasivat vuosien tauon jälkeen - "En voinut lopettaa itkemistä"

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat