Huippukokki paljastaa: Näin ruokamainosten kuvia feikataan
Sara La Fountain kertoi Voicelle, että Yhdysvalloissa on jopa liikaa kikkoja ja siellä homma on mennyt jo överiksi. Hän kertoo esimerkkinä kalkkunan, joka on Yhdysvalloissa muun muassa kiitospäivän takia hyvin suosittu.
- Kalkkunaa ei laiteta edes uuniin. Mitä he tekevät on, että he maalaavat sen vain ruskeaksi, La Fountain kertoo amerikkalaisista kalkkunamainoksista.
La Fountainin mukaan myös pikaruokaketjujen ruoat näyttävät mainoksissa mahtavilta, mutta niissä voikin olla triljoona hammastikkua pystyssä tai muuta vastaavaa. La Fountain pyrkii omassa ruokastailauksessaan aina luonnollisuuteen ja välttelee keinotekoisia juttuja.
- En tee bensakastiketta, jossa on hyvä kiilto. En halua tehdä sellaista, että juksaan, la Fountain sanoo.
Syynä tähän on se, että la Fountain haluaa ruoan näyttävän kotikeittiöissäkin samanlaiselta kuin hänen omissa reseptikuvissaan, ettei kukaan pety lopputuloksesta liikaa.
Sara La Fountainin omat ruokasivut löytyvät täältä! (saralafountain)
La Fountain kirjoittaa myös Olivia-lehden nettisivuille Ruoka à la Sara -nimistä blogia, johon pääset tästä! (olivialehti)