IL: Näin ”rillimestari” Timo Jutila viettää juhannusta
Vaikka grillaus ja sauna ovat jo Timo Jutilan juhannuslistalla, juhannuksen viettopaikka on vielä auki.
- En vain vielä tiedä, missä juhannusta vietetään. Sääkin vaikuttaa hieman valintaan, Juti kertoo lehdessä.
Jutilan kuitenkin sanoo, että luontoon tai mökille pitäisi päästä. Maria-vaimon aikataulujen mukaan tehdään suunnitelmat. Vaimolta Juti on saanut myös hyvät vinkit grillaukseen.
- Lihatuotteita pitää olla, kuten makkaraa, pihvejä ja kylkeä. Makkaran pitää olla A-luokan makkaraa. Sitten siihen rilliin viereen, ihan oikeasti, kasviksia. Esimerkiksi sipuleista, tomaatista ja paprikasta saa ihan uusia makuja irti, Juti tietää.
Grillauksessa pitää olla mukana myös uusia perunoita. Jälkiruokana menevät muun muassa mansikat. Jutin mukaan grillin tyypillä ei ole väliä.
- Tärkeimmät asiat ovat rillissä ja sen ympärillä, Juti jatkaa.
Lähde: Iltalehti