Kaikki artikkelit

Ankankoivista löydettiin salmonellaa viranomaisnäytteenotossa.
Kesän maut kannattaa pakastaa tuoreena.
Ulkomaisissa pakastemarjoissa piilee useita riskejä, jos niitä ei kuumenna huolella.
Tuotteet saattavat sisältää muovin palasia.
Pakastealtaasta löytyvät valmistaikinat voivat hämmentää. Mikä taikina sopii mihinkin tarkoitukseen?
Pakastepizzasta saa helposti entistä herkullisemman muun muassa lisätäytteiden avulla.
Ohjeen mukaan uuni tulee säätää niin kuumaksi kuin mahdollista.
Pakastekalassa on vielä etuja tuoreeseen nähden.
Pakastetulla ruoalla on melko huono maine, mutta todellisuus voikin olla aivan toinen.
Ravitsemusasiantuntija suosittelee lopettamaan vihannesten keittämisen.
Independent-lehden mukaan lihan maku muuttuu huomattavasti sulattamisen jälkeen.