Teletapitkin saivat jo koronarokotteen - Twitterissä hämmästellään, ja syitä on monia
Teletapit-lastenohjelman rakastetut otukset ovat hekin saaneet jo koronarokotteen. Asiasta uutisoi muun muassa Independent. Teletappien virallisella Twitter-tilillä on jaettu päivitys, jossa asiasta kerrotaan.
”Meidät on rokotettu! Juuri ajoissa tappimaisen kuumaan kesään. Kuka on valmis tulemaan ulos leikkimään?” päivityksessä lukee.
Kuvissa nähdään Tiivi-Taavin, Hipsun, Laa-Laan ja Pain ”rokotustodistukset”. Todistusten mukaan kukin teletapeista on saanut kaksi rokotusannosta joko Noon-son & Noon-sonin tai AstraTubbican rokotetta.
Yli 230 000 tykkäystä keränneen päivityksen näet alta tai tästä linkistä.
Teletappien rokotuspäivitys on herättänyt monenlaista hämmennystä Twitter-käyttäjissä. Monet ovat onkineet uutta tietoa teletappihahmoista rokotuskorttien perusteella. Korteissa muun muassa kerrotaan, että hahmot ovat syntyneet vuonna 2003.
”Teletapit ovat 18-vuotiaita, vaikka ensimmäinen jakso esitettiin vuonna 1997. On olemassa ainakin 93 755 teletappia. On olemassa teletappiversioita lääkefirmoista. Neljä tuntemaamme teletappia asuu klinikalla”, kirjoittaa eräs.
”Tämä vahvistaa, että Teletapit sijoittuu Maa-planeetalle oikeaan aikaamme, mikä on valtava, häiritsevä ja huolestuttava paljastus. Teletapit ovat myös alttiita sairauksille”, toinen kirjoittaa.
"Onko tämä jonkun muunkin mielestä aivan hullua?" kysyy yksi.
Jotkut ovat kiinnittäneet huomionsa juurikin päivityksen rokotusaspektiin.
”Jopa teletapit on rokotettu, miksi sinä et ole?” kysyy yksi.
”En ole vielä lukenut vastauksia tähän twiittiin, mutta tiedän jo, että joku on raivoissaan siitä, että teletapit ovat ottaneet rokotteen”, kirjoittaa eräs.
"Miten teletapitkin saivat rokotteen ennen minua?" veistelee puolestaan eräs.
Teletapit on brittiläinen lastenohjelma, jota esitettiin ensin vuosina 1997-2001. Sarjaan on tehty uusia jaksoja vielä 2010-luvulla.
Lue myös: Lasten suosikkiohjelmista liikkuu erikoisia teorioita - oletko huomannut?
Lue myös: Oletko huomannut piirrettyjen härskit kohtaukset? Katso ohjelmien piilotetut pervoudet
Lähteet: Independent, Wikipedia