Kuva: Fotolia

Kaunis sirkustaiteilija taipuu uskomattomiin asentoihin - uskotko silmiäsi?

03.12.2015 16:45 - Senni Loikala

Menestyvä akrobaatti Beth Sykes kertoo, millaista työ sirkustaiteilijana on.

Maailmaa kiertävä menestynyt sirkustaiteilija ja akrobaatti Beth Sykes, 22, on nähnyt mitä kummallisempia tilanteita työssään. Erityisesti erään klubikeikan muut esiintyjät ovat jääneet Sykesin mieleen.

- Siellä oli esiintyjä, joka näytti tempussa lävistävänsä itsensä neuloilla ja sitten hän kiinnitti kynttilöitä neuloihin ja tanssi ympäriinsä laulamassa syntymäpäivälaulua itselleen, muistelee Sykes.

Tuolloin Sykes esitti parinsa kanssa dubstep-version The Aristocats –yhtyeen kappaleesta Everybody Wants To Be Cat. He olivat muuntautuneet kissoiksi ja esityksen lopussa heidän tuli lotrata maitoa kaikkialle.

- Se oli erilaista, eikä se haissut hyvältä. Mutta tiedäthän, se on työtäni.

Naiset iskevät takamukseen kiinni

Menestyneellä akrobaatilla riittää esiintymisiä ja keikkoja, ja ne voivat olla keskenään hyvinkin erilaisia.

- Se vaihtelee, saatat olla tekemässä töitä jossakin pienessä yökerhossa paikassa, josta kukaan ei ole koskaan kuullutkaan, ja seuraavassa hetkessä voit olla esiintymässä julkkiksille korkean profiilin tapahtumassa jossakin ulkomailla, Sykes selvittää.

Osassa tapahtumia maistissa oleva yleisö saattaa myös häiriköidä sirkustaiteilijaa.

- Yleensä ne ovat ennemminkin naisia, jotka puristavat vähän takamuksesta. He luulevat, ettei se häiritse, koska he ovat myös naisia. Se on välillä vähän turhauttavaa, Sykes myöntää.


LUE MYÖS: Onko kehosi jäykkä? Notkeammaksi kolmella helpolla venytyksellä

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat