Tästä ei jälkiruoka parane - testaa superhelpon valkosuklaamoussen resepti
Mousset ovat erinomainen jälkiruokavaihtoehto ja maistuva herkku, joka maistuu monelle. Valkosuklaamousse onkin erinomainen vaihtoehto makeannälkään ja onnistuu jokaiselta. Alla ohje:
Valkosuklaamousse
1 kananmuna
50 g valkosuklaata
2 dl kuohukermaa
1. Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai kattilassa, varo kuitenkin polttamasta suklaata.
2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa sitten toisessa kulhossa kananmuna myös vaahdoksi.
3. Kaada sulatettu suklaa kananmunavaahdon joukkoon ja vatkaa voimakkaasti.
4. Sekoita lopuksi kermavaahto suklaamunaseoksen joukkoon.
5. Voit jakaa moussen vaikkapa kauniisiin laseihin ja pistää pohjalle tai päälle koristeluksi murskattua keksiä ja suklaarouhetta.
Lue myös: Itse tehdyt aamiaiskeksit maistuvat koko perheelle - kokeile helppoa ja nopeaa reseptiä