Omenahillo saa hurmaavan maun vaniljasta - helppo resepti
Omena-vaniljahillo kruunaa letut, kakun tai paahtoleivän. Myös juustolautaselle hillo sopii mainiosti.
Omena-vaniljahillo
1 kg omenoita
2 dl vettä
500 g hillosokeria
2 vaniljatankoa
1. Kuori omenat, poista siemenkodat ja pilko ne lohkoiksi. Laita omput kattilaan. Lisää joukkoon vesi. Anna omenien porista liedellä miedolla lämmöllä niin kauan, että ne pehmenevät.
2. Soseuta omenat sauvasekoittimella. Lisää joukkoon sokeri. Anna kiehua, kunnes koostumus muuttuu hillomaiseksi. Kuori pinnalta vaahto. Raavi vaniljatangoista siemenet. Sekoita, mutta älä keitä enää. Nosta liedeltä.
3. Purkita hillot pestyihin, puhtaisiin lasipurkkeihin.
Kilpailut
Uusimmat
Nenäpäivä-säätiö lopettaa toimintansa – kampanjan uudistus ei saavuttanut toivottua tulosta
Luonnonmarjoja kerättiin myyntiin ennätyksellisen vähän ja sille on yksi selkeä syy
Viinien myynnin vapauttamiseen tarjolla kolme vaihtoehtoa - Alko antoi oman vastineen
Suomalainen menestysromaani Elolliset ehdolle arvostetun kirjallisuuspalkinnon saajaksi Italiassa
JVG:stä julkaistaan 16-osainen audiodraamasarja
Näytä lisää