Oletko lisännyt kananmunien keitinveteen leivinjauhetta? Kannattaisi
Kananmunan kuoriminen saattaa saada rankan päivän tuntumaan entistäkin rankemmalta, mikäli helppo homma osoittautuu epätoivoiseksi.
Tutkija Harold McGeen mukaan ärsyttävää operaatiota voi helpotta pienellä kikalla: lisäämällä munien keitinveteen puoli teelusikallista leivinjauhetta.
McGeen mukaan kananmunankuorien irtoaminen riippuu kuorien pH-pitoisuudesta. Leivinjauheen lisääminen keitinveteen vaikuttaa arvoon ja tekee kuorista helpommin irtoavia.
Kerroimme aiemmin myös, miten kananmunan saa rikottua yhdellä kädellä.
Lue myös: Kananmunien paisto helpottuu kertaheitolla muffinssipellillä
Lähde: Tastingtable
Kilpailut
Uusimmat
Arvostelu: Klaus Härön uutuuselokuva asettaa elokuvavuoden riman heti korkealle
HS: Jo toinen Fat Lizard -ravintola hakeutui konkurssiin ja sulki ovensa
One Morning Left lopettaa: 'Muut jäsenet eivät olisi koskaan liittyneet yhtyeeseen, jos olisivat tienneet'
Sopimusrikkomus UMK:ssa - One Morning Left joutuu jättämään kilpailun
Erä Tapolan valkosipulikastiketta vedetään myynnistä
Näytä lisää