Perjantairesepti: Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
Karppaajakin ilahtuu tästä keitosta, joka valmistetaan ilman perunaa.
Kukkakaalisosekeitto pekonirouheella
1 keskikokoinen kukkakaali (noin 500 g)
1 sipuli
7 dl kasvislientä
2 dl kuohukermaa
ripaus muskottia
suolaa ja pippuria maun mukaan
200 g pekonia
oliiviöljyä sipulin paistamiseen
1. Pilko sipuli ja kuullottele sitä oliiviöljyssä kattilan pohjalla hetki. Pilko kukkakaali ja laita se ja kasvisliemi kattilaan kiehumaan. Keittele kunnes kaali pehmenee.
2. Pilko pekoni pieneksi hakkeeksi ja ruskista se. Laita sivuun odottamaan.
3. Soseuta keitto. Lisää kermaa maun mukaan - lisää kaikki, jos pidät juoksevammasta keitosta. Lisää suola ja pippuri. Nauti pekonirouheen kera.
Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Luonnonmarjoja kerättiin myyntiin ennätyksellisen vähän ja sille on yksi selkeä syy
Viinien myynnin vapauttamiseen tarjolla kolme vaihtoehtoa - Alko antoi oman vastineen
Suomalainen menestysromaani Elolliset ehdolle arvostetun kirjallisuuspalkinnon saajaksi Italiassa
JVG:stä julkaistaan 16-osainen audiodraamasarja
Koalojen elinalueet hupenevat huolestuttavasti
Näytä lisää