Kuva: Shutterstock

Finnair on valittu Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi jo neljättätoista kertaa

29.06.2024 12:15 - Vilma Toikka / vilma.toikka@bauermedia.fi

Finnair kuuluu maailman parhaisiin lentoyhtiöihin.

Finnair on valittu jälleen Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi Skytraxin World Airline Award 2024 -tutkimuksessa. Finnair on saanut saman tunnustuksen jo peräti neljätoista kertaa peräjälkeen. 

Skytraxin World Airline Awards on maailman suurin tutkimus, jossa mitataan vuosittain lentomatkustajien tyytyväisyyttä. Tutkimuksessa arvioidaan lentoyhtiöiden asiakaspalvelua lennon aikana sekä lentoasemilla. 

- Meille on kunnia vastaanottaa tämä tunnustus, joka on osoitus finnairilaisten kovasta työstä ja omistautumisesta mahdollisimman sujuvan matkustuskokemuksen tarjoamiseksi asiakkaillemme. Jatkamme investointeja saumattomaan asiakaskokemukseen aina digitaalisista kanavista ja asiakaspalvelusta lennonaikaiseen kokemukseen ja matkustamon suunnitteluun asti, Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér sanoo.

Finnairin valinta Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi ei suinkaan ole ainoa tunnustus lentoyhtiölle, sillä tämän vuoden World Airline Awards -tutkimuksessa Finnairin matkustamohenkilökunta valittiin niin ikään Pohjois-Euroopan parhaaksi. 

Tutkimuksessa arvioitiin asiakaspalvelun lisäksi myös lentokoneen puhtauden tasoa ja laatua, tältäkin osalta Finnair valittiin Pohjois-Euroopan parhaaksi. 

Finnar on yltänyt myös maailman parhaiden lentoyhtiön joukkoon, ollen listalla sijalla 23.

Lue myös: Kohta marssitaan ja juhlitaan taas - Helsinki Pride -viikko huipentuu kulkueeseen ja puistojuhlaan

Lue myös: Lufthansan lennoilla joutuu jatkossa maksamaan ympäristömaksun

Lähde: Finnair

Kilpailut

Uusimmat