Kuva: AOP

Suositusta lomakohteesta löydettiin joukko turisteja kuolleena luksushotellissa

17.07.2024 11:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Motiivi ei ole selvillä.

Useat kansainväliset mediat uutisoivat, että Thaimaan Bangkokissa sijaitsevasta luksushotelli Grand Hyattista on löydetty kuuden kuolleen turistin ruumiit.

Uhrit löydettiin hotellin henkilökunnan toimesta huoneestaan, kun he eivät olleet uloskirjautuneet ajoissa. Poliisi uskoo heidän ehtineen olla kuolleina jopa vuorokauden ajan ennen löytymistään. Seurue oli kuitenkin ilmeisesti aikeissa kirjautua huoneesta ulos, sillä matkatavarat olivat huoneessa pakattuina. 

Kaikki kuudesta kuolleesta olivat muun muassa BBC:n mukaan Vietnamin kansalaisia, mutta osalla oli Yhdysvaltojen kaksoiskansalaisuus. Kuudesta kuolleesta kolme oli miehiä ja kolme naisia.

Poliisi tutkii nyt uhrien juomista löytynyttä "epäilyttävää ainetta". Huoneeseen tilattuihin ruokiin uhrit eivät olleet ehtineet koskea, vaan ne olivat edelleen kääreissään. Kaikista kupeista sen sijaan oli juotu, ja niiden pohjalla näytti poliisin mukaan olevan jonkinlaista jauhetta. Osa uhreista vaikutti tavoitelleen pääsyä huoneen ovelle ennen kuolemaansa ehtimättä kuitenkaan ajoissa. 

Alunperin paikalliset mediat kertoivat, että kuolleita olisi ammuttu, mutta sittemmin paikallinen poliisi kiisti väitteen. Poliisi ei kuitenkaan epäile tapauksessa itsemurhaa, vaan kommentoi jonkun tappaneen uhrit. Mitään merkkejä taistelusta tai esimerkiksi ryöstöstä ei kuitenkaan huoneessa havaittu. Poliisi ei ole vielä onnistunut löytämään teolle motiivia.

Seurueeseen kuului kuitenkin vielä seitsemäskin henkilö, joka oli varannut huoneen hotellista ja jota poliisi nyt etsii. Seurueesta kaikki seitsemän olivat varanneet hotellista huoneen, mutta vain viisi heistä kirjautui koskaan sisään. Siitä huolimatta kuudeskin uhri oli paikalla huoneessa. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Useissa tuhoisissa onnettomuuksissa osallisena ollut lentokonevalmistaja Boeing tunnustaa petoksen

Lue myös: Näin Etelä-Euroopan hirmuhelteet vaikuttavat suomalaisten matkailutottumuksiin

Lähteet: BBC

Kilpailut

Uusimmat