Kuva: Shutterstock

HS: Myös Finnair ajautunut ongelmiin tietoliikennekaaoksen vuoksi

19.07.2024 16:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Vielä aiemmin ongelmat eivät koskettaneet Finnairin lentoja.

Tänään muun muassa lentoliikenne on mennyt eri puolilla maailmaa sekaisin, ja useat lennot ovat myös joutuneet odottelemaan pitkiä aikoja maan tasalla, kun laaja tietoliikenteen häiriö sai yhteydet sekaisin.

Aiemmin Finavia kommentoi, että Suomen lentokentillä lentoihin ongelma ei ole vaikuttanut, mutta nyt osa Finnairin lennoistakin on jouduttu siirtämään poikkeusreiteille. Helsingin Sanomien tietojen mukaan esimerkiksi Finnairin lento Berliiniin joutui laskeutumaan sen sijaan toiseen Saksan kaupunkiin Hampuriin, sillä ongelmat Berliinin kentällä olivat edelleen niin mittavat. Tiedossa ei ole, että muita Finnairin lentoja olisi jouduttu vielä ohjaamaan poikkeusreiteille. Ongelmia voi kuitenkin ilmetä myöhemminkin, sillä useat lentokentät ympäri maailman ovat tällä hetkellä kaaoksessa järjestelmähäiriön vuoksi.

Finnairilla on myös tällä hetkellä vaikeuksia tiedottaa matkustajiaan mahdollisista poikkeustilanteista. Ongelma johtuu samaisesta järjestelmähäiriöstä. 

"Mikäli asiakkaalla on Finnairin lento tänään, kannustamme tarkastamaan lennon ajantasaisen tilanteen nettisivujemme Varaukseni-palvelusta tai Finnairin mobiilisovelluksesta", kommentoidaan Finnairin viestinnästä Helsingin Sanomille.

Lue myös: Lentoliikenne ympäri maailmaa sekaisin

Lähde: Helsingin Sanomat

Kilpailut

Uusimmat