Kuva: AOP

Kruunaa syysasu näyttävillä asusteilla - katso muotivaikuttajien innostavat esimerkit

16.08.2024 10:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kööpenhaminan muotiviikoilla nähtiin näyttäviä asusteita.

Muotivaikuttajat ovat trendien edelläkävijöitä. Heidän tyylejään, asuvalintojaan ja lookejaan seurataan ja niistä otetaan vaikutteita omaan pukeutumiseen.

Kööpenhaminan muotiviikoilla nähtiin tuttuun tapaan mielenkiintoisia asukokonaisuuksia, jotka varmasti kertovat omaa kieltään siitä, mikä tulevana syksynä trendaa.

Etenkin asusteita nähtiin lookeissa runsaasti. Huomionarvoista on se, että tuleva syksy tulee varmasti olemaan omalla tavallaan asusteiden aikaa. 

Muutaman mielenkiintoisen lookin, joista kelpaa inspiroitua, pääset katsomaan alta. 

(kuva: AOP)

Korut ovat tänäkin syksynä in. Etenkin kulta ja hopea tuntuvat trendaavan. Koruja saa nyt olla paljon ja parasta on että niille voi keksiä myös uudenlaisia käyttötapoja. Yksi hauska esimerkki muotiviikoilta osoitti, että kaulakoru toimii upeasti myös selkäpuolelle sijoitettuna.

(kuva: AOP)

Huivit ja lippalakit ovat aina muodissa. Tänä syksynä ne puetaan yhdessä tai erikseen. Jos siis kaipaat vinkkejä "huonon" hiuspäivän varalle, kannattaa kokeilla esimerkiksi tätä lippiksen ja huivin yhdistelmää, joka tuo elegantin silauksen asuun kuin asuun. 

(kuva: AOP)

Erilaiset kukkakoristeet ovat trendanneet jo tovin, ja sama jatkuu. Näyttäviä kukkia on tarjolla esimerkiksi laukuissa, koruissa ja rintaneuloissa. Jokainen siis löytää varmasti oman suosikkinsa tarjonnasta. Parasta on, että kukkia ei koskaan voi olla liikaa, ja samaan asuun niitä voi yhdistää monia. 

(kuva: AOP)

Helmet kuuluvat niihin koruihin, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Tänäkin syksynä ne kannattaa sujauttaa kaulalle ja yhdistää esimerkiksi hieman sporttisempaan kokonaisuuteen. 

Lue myös: Todelliset katseenvangitsijat - Blake Livelyn saappaat eivät ole perinteisimmästä päästä

Lue myös: Farkut, jotka kääntävät katseita - Heidi Klumin asussa nähtiin mielenkiintoinen yksityiskohta

Lue myös: Julkkikset ihastuivat mekkomalliin, joka löytyy ehkä sinunkin kaapistasi - täydellinen loppukesään

Kilpailut

Uusimmat