Kuva: AOP

Prinsessa Victoria ja Amal Clooney säväyttivät räväkässä oranssissa – yksinkertaisesti vau

05.09.2024 19:15 - Rebekka Silvennoinen / rebekka.silvennoinen@bauermedia.fi

Harvoin oranssi väri näyttää yhtä upealta kuin näissä kahdessa asussa.

Oranssia on usein pidetty pukeutumisessa haastavana värinä. Se saattaa tuoda mieleen työvaatteet tai tuntua liian räväkältä vaihtoehdolta, minkä vuoksi monet epäröivät pukeutua siihen päästä varpaisiin.

Nyt kuitenkin Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja ihmisoikeusjuristi Amal Clooney ovat todistaneet, että tämä voimakas väri voi olla uskomattoman tyylikäs ja näyttävä.

Kaksikko toi oranssin loistokkaasti esiin omilla tavoillaan. Prinsessa Victoria valitsi upean, kirkkaan oranssin mekon Norjan prinsessa Märtha Louisen ja hänen puolisonsa Durek Verrettin häihin viime lauantaina Geirangerissa. Amal Clooney puolestaan asteli ulos Venetsian elokuvajuhlista elegantissa oranssissa haalarissa aviomiehensä George Clooneyn kanssa.

Molempien asut olivat näyttäviä esimerkkejä siitä, miten oranssi voi loistaa tyylikkäästi erilaisissa tilaisuuksissa. Prinsessa Victorian kuninkaallisen elegantti mekko ja Amal Clooneyn moderni haalari osoittivat, että oranssi voi olla paljon enemmän kuin räikeä tai haastava – se voi olla yksinkertaisesti upea.

Amal Clooney oranssissa haalarissa. (kuva: AOP)

Prinsessa Victoria oranssissa mekossa. (kuva: AOP)

Lue myös: Mekko kuin meri – prinsessa Victoria hätkähdytti upeana veden inspiroimassa asussa

Lue myös: Katie Holmes esitteli syksyn ehdotonta trendiväriä rennossa haalarityylissä

Lue myös: Beyoncé säväytti "muodikkaana mummona" – esitteli asustetrendiä tyylillä

Kilpailut

Uusimmat