Kuva: Bauer Media

Loppuvuoden upein rap-juhla järjestetään itsenäisyyspäivänä: 'Toiveena monivuotinen perinne'

14.10.2024 09:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Illan aikana palkitaan vuoden 2024 parhaat tekijät.

6. joulukuuta on luvassa ennennäkemätön rap-ilta, kun SuomiRäp Radio ja Kulttuuritalo juhlistavat itsenäisyyspäivää ensimmäistä kertaa järjestettävän juhlan muodossa. 

SuomiRäp Radion itsenäisyyspäiväjuhlassa lavalle nousee suomirapin kiinnostavimpia nimiä. Sen lisäksi illan aikana palkitaan vuoden aikana ansioituneita tekijöitä. 

Kaikkiaan palkintokategorioita on kahdeksan, joista kuuden voittajan palkitsemisesta päättää yleisö. Kaksi kategorioista palkitaan kanavan toimesta. Palkintokategorioihin kuuluvat muun muassa Vuoden Artisti, Vuoden Biisi ja Vuoden Tuottaja. Äänestys käynnistyy osoitteessa suomiräp.fi maanantaina 21. lokakuuta. 

Järjestäjien tavoitteena on luoda tapahtumasta monivuotinen perinne, joka tarjoaa nuorelle polvelle myös mahdollisuuden uudenlaiseen itsenäisyyspäivän viettoon. 

- Haluamme koota suomirapin artistit, toimijat ja fanit yhteen juhlimaan vuoden onnistumisia meille kaikille merkittävänä päivänä. SuomiRäpin Itsenäisyyspäiväjuhlassa pääsemme nostamaan esiin kiinnostavimpia artisteja ja uusia tulokkaita. Samalla pyrimme luomaan nuorelle polvelle uutta traditiota itsenäisyyspäivän juhlintaan. Tulevaisuuden Suomi näyttää tältä!, toteaa SuomiRäp Radion ohjelma- ja musiikkipäällikkö Riikka ”Ritu” Karjalainen.

Alvar Aallon suunnittelema Kulttuuritalo valikoitui juhlapaikaksi sekä ainutlaatuisen miljöön että tapahtuman luonteen vuoksi.

- On upeaa olla mukana järjestämässä tätä merkittävää ja ennennäkemätöntä tapahtumaa. Ikoninen Kulttuuritalo on tarjonnut kansalle populaarikulttuurin ajankohtaisia ilmiöitä jo vuosikymmenien ajan, ja meille on tärkeää elää hetkessä. Haluamme luoda juhlasta monivuotisen perinteen, iloitsee uudistuneen Kulttuuritalon toimitusjohtaja Emilia Mikkola.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin 16. lokakuuta klo 9 Lippu.fi:n kanavissa. Samalla julkistetaan ensimmäiset artistit. 

SuomiRäpin Itsenäisyyspäiväjuhla

Pe 6.12.2024
Ovet ja punainen matto klo 18.00
Ohjelma alkaa klo 19.00 
Palkintojen jako klo 20.00

Liput myynnissä keskiviikkona 16.10. alkaen kello 9.00 | Lippu.fi Early Bird -liput 39,90 € (rajoitettu määrä) Liput 49,90 €

Lue myös: Kuinka hyvin tunnet suomalaisen rap-musiikin? Testaa tietosi!

SuomiRäp Radio ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa. 

Kilpailut

Uusimmat